Päihdeongelma Keuruun VOKissa: Ratsiassa löytyi huumeita ja käyttövälineitä

Uutisoimme aamulla, kuinka Keuruun vastaanottokeskuksen johtaja on siirretty pois tehtävistään rikosepäilyjen vuoksi. Uutinen tässä:

Seiska-lehti kertoo uusimmassa painetussa lehdessään, kuinka Keuruun vastaanottokeskuksessa on kerrottu olleen vakavia päihdeongelmia jo ainakin vuoden ajan. Aiemmin ongelmia on aiheuttanut eritoten alkoholi, jota on kertoman mukaan saanut nauttia aivan vapaasti vastaanottokeskuksen tiloissa, vaikka päihteiden käyttö on säännöissä ankarasti kielletty.

Keuruun vastaanottokeskuksen johtaja Razul Azizan kiisti jyrkästi ongelman olemassaolon Seiskalle vuosi sitten.

Seiskan saamien tietojen mukaan päihdeongelmat ovat entisestään pahentuneet. Mukaan kuvioihin on tullut huumeiden käyttö, jonka kerrotaan lisääntyneen huomattavasti.

Seiska on saanut tietoonsa, että samana päivänä, kun Keuruun vastaanottokeskuksen johtaja Razul Azizan vapautettiin tehtävistään, tehtiin keskuksen tiloihin mittava ratsia. Ratsiassa kerrotaan löytyneen sekä huumeita että huumeidenkäyttövälineitä.

Keuruun vastaanottokeskus on myös työllistänyt poliisia ahkerasti. Esimerkiksi viime vuoden aikana poliisi hälytettiin paikalle yli 60 kertaa.

Lähde: Seiska

 

 

 

9 thoughts on “Päihdeongelma Keuruun VOKissa: Ratsiassa löytyi huumeita ja käyttövälineitä

  • 5.5.2017 at 14:53
    Permalink

    VOKIT eivät kestä päivänvaloa. Tämän takia vartijoilta vaaditaan allekirjoituksella työsopimuksessa vaitiolo, sen rikkomalla joutuu korvaamaan puolen vuoden palkan takaisin ja potkut tulee tietenkin.

    Reply
    • 5.5.2017 at 18:43
      Permalink

      Aivan. Ei saa kertoa miten paskamaista porukkaa siellä asuu 🙁

      Reply
  • 5.5.2017 at 15:30
    Permalink

    Suomalaiset veronmaksajat kustantavat SPR:n johtaman s***i, huume ja ihmiskaupparingin pyörittämisen. Kaikki vokit tutkintaan -keuruu ei todellakaan ole mikään ”yksittäistapaus” vaan täysin samaa tehdään jok’ikisessä vastaanottokeskuskessa. NYT RIITTÄÄ HYSSYTTELY! TÄMÄ HULLUUS ON LOPETETTAVA VÄLITTÖMÄSTI!

    Reply
  • 5.5.2017 at 15:35
    Permalink

    Toimittaja, PS kaupunginvaltuutettu Erkki Valtamäki sai syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tästä tutkintapyynnöstä sekä fb kirjoituksesta, jossa hän arvosteli ulkomaalaisten tekemiä raiskauksia ja tihutöitä:
    (Lainaus)
    Pyydän poliisia suorittamaan tutkinnan SPR:n hallinnoiman Kauhavan turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksen toimista. Sain jokin aika sitten välikäden kautta vastaanottokeskuksessa työskentelevän henkilön kertoman tiedon, että keskuksen asukkailta on löytynyt jonkinlaisia polttopullon- tai pommintekovälineitä.

    Julkaisin tiedon Waltamedia -nettilehdessä sekä Seinäjoen kaupunginvaltuuston kokouksessa 16.11.2015. Sekä poliisi että vastaanottokeskus kiistivät tiedon, ja nyt minua epäillään virheellisen tiedon levittämisestä ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

    Koska tieto asiasta tuli nimenomaan vastaanottokeskuksen sisältä koin velvollisuudekseni tuoda sen julkisuuteen. Tämän takia esitän, että poliisi selvittää pitääkö tieto paikkansa ja jos ei pidä, miksi tiedon kertoja tällaista asiaa levittää.

    Seinäjoella 23.11.2015
    Erkki Valtamäki

    Edelliseen vielä, että ainakin joissain vokeissa TURVALLISUUSSYISTÄ ei voida käyttää teräsaterimia, vaan ne on korvattu kertakäyttövälineillä. Herääkin kysymys, millaista porukkaa maassamme on, jos edes tavallisia aterimia ei voida käyttää!

    Reply
  • 5.5.2017 at 18:32
    Permalink

    Poliisilla on erikoisohjeistus hälytystehtäviin, jotka kohdistuvat vastaanottokeskuksiin. Asian vahvistaa Poliisihallituksen valvonnan ja hälytystoiminnan vastuualueen esimies, poliisiylitarkastaja Esko Kesti.

    Kesti sanoo, että poliisin hälytysjärjestelmiin on syötetty vastaanottokeskusten osoitteita. Jos poliisi saa hälytyksen osoitteeseen, jossa sijaitsee vastaanottokeskus, hälytysjärjestelmä ilmoittaa siitä erikseen.

    – Meillä on tietyt ohjeet partioille, miten tällaiseen hälytystehtävään suhtaudutaan ja miten menetellään, Kesti sanoo.

    Poliisiylitarkastaja sanoo, että ohjeet ovat poliisin taktista tietoa, minkä vuoksi hän ei halua avata niitä tarkemmin.

    – Sen voin sanoa, että yleensä hälytystehtävälle laitetaan aina tukipartioita. Paikalle menee hyvin harvoin vain yksi partio.

    Useiden partioiden lähettäminen vastaanottokeskuksiin johtuu Kestin mukaan työturvallisuudesta.

    ” He ovat väkivallan uhreja, eivät sen tekijöitä” : Ministeri Sanni Grahn-Laasonen turvapaikanhakijoista.

    Reply
  • 5.5.2017 at 22:59
    Permalink

    Joko mahtaa se Hennalan VOKissa raiskattu konstaapeli olla jo takaisin rivissä?

    Reply
    • 6.5.2017 at 01:42
      Permalink

      Tuskin on, on luultavasti lahjottu ja uhkailtu hiljaiseksi.

      Reply
  • 6.5.2017 at 12:35
    Permalink

    Ihanaa että saadaan samaa kulttuuria kuin lähi-idässä ja kohta meillä on omat ihanat sodatkin.

    Reply
  • 7.5.2017 at 00:44
    Permalink

    Siellä on käynyt tämä meidän kuuluisa ”valemedia guru” , yleisradion toimittaja ja julki narkkari Jessika Aro opastamassa matuja kuinka piriä pistetään suoraan suoneen. Kotoutus on käynnissä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.