Ville Niinistö: Hienoa, että Helsinki päätti laajentaa paperittomien terveydenhuoltoa!

Emma Karin ja monen muun vihervasemmistolaisen poliitikon ohella myös Ville Niinistö (vihr) on iloinen Helsingin kaupunginvaltuuston päätöksestä. Niinistö kirjoittaa Facebook-sivuillaan:

”Hienoa, että Helsinki päätti juuri äänin 45-39 laajentaa paperittomien terveydenhuoltoa! Nyt se tulee kattamaan kaiken välttämättömän hoidon, kuten epidemiariskejä vähentävät rokotteet ja muut vakavampia ongelmia ehkäisevät hoidot ja lasten kriisimajoituksen. Se on inhimillistä ja oikein, sekä myös kansanterveyden kannalta järkevää.

Pääkaupungissa näkyy vihreiden vahva asema. Samalla äänestystulos on vahva muistutus maamme hallitukselle siitä, että on olemassa inhimillisempi vaihtoehto, jossa kaikkien ihmisoikeuksia puolustetaan. Seuraavaksi nähdään tämä vaihtoehto sitten vaalien jälkeen maamme hallituksessa. Työ jatkuu, mutta nyt: kiitos Helsinki. 💚”

Lähde: Facebook

Katso myös:

http://www.nykysuomi.com/2017/11/30/kiitos-helsingin-kaupunginhallitus-nyt-meilla-kulttuuri-taalla-missa-olet-rasisti-ja-natsi-jos-et-auta-laittomasti-maassa-olevaa/

8 thoughts on “Ville Niinistö: Hienoa, että Helsinki päätti laajentaa paperittomien terveydenhuoltoa!

  • 30.11.2017 at 10:22
    Permalink

    Helvetin idiootit. Tuhootte tän maan ja stanan typerät helsinkiläiset kun äänestätte noita.

    Reply
  • 30.11.2017 at 10:50
    Permalink

    Leikataan taas lisää vanhuksilta. Venäjällä yli miljoona HIV potilasta ilman lääkitystä. Nyt heillä on ilmainen hoitopaikka Helsingissä. Myös synnyttäjät tervetuloa. Sairasta.

    Reply
  • 30.11.2017 at 10:53
    Permalink

    Suomessa laittomasti loisiminen ei ole ihmisoikeus, vihervasuri-idiootit. Veronmaksaja muistaa tämän vaaleissa. Tosin ikävä kyllä näiden toisten tahoilla perseilevien oman kilven kiillottelijoiden äänestäjissä on vähemmistö rehellisiä työtä tekeviä veronmaksajia.

    Reply
  • 30.11.2017 at 11:25
    Permalink

    Suomi neitoo itkee ja viiltää ranteet auki.

    Reply
  • 30.11.2017 at 13:10
    Permalink

    Köyhänä oottelen lääkärin ja hammaslääkärin aikoja monia kuukausia, ainaki tääl Lahessa. Hienoo et noi syyttäsuotta Suomessa notkuvat pääsee instana yksityisille,,

    Reply
  • 1.12.2017 at 16:21
    Permalink

    Sairas sairaampi Suomi (ainakin Helsinki)

    Reply
  • 2.12.2017 at 08:17
    Permalink

    Näitä päätöksiä onhyvä tehdä kun päättäjät eivät suomessa koskaan jouvu vastuuseen päätöksistään

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.