Asema-aukion välikohtauksesta epäilty vangittu.

Tänään Helsingin oikeustalossa pidetyssä istunnossa julistettiin vangituksi ”todennäköisin syin” Eppu Torniainen, jota epäillään viime lauantaina tapahtuneesta pahoinpitelystä Helsingin Asema-aukiolla. Pahoinpitelyssä loukkaantunut Jimi Karttunen menehtyi perjantaina. Karttusen kuolinsyystä ei ole annettu tietoja julkisuuteen.

Torniainen oli itse ilmoittautunut poliisille tapahtuneen jälkeen. Istunto pidettiin suljetuin ovin. di-gold

 

4 thoughts on “Asema-aukion välikohtauksesta epäilty vangittu.

 • 21.9.2016 at 10:19
  Permalink

  Näin sitä suvakkien propagandaa tehdään, selkeästi ollaan kieltämässä kaikkea isänmaallista toimintaa tämän tapauksen varjolla. Sen sijaan Otanmäen ja muiden valkoisiin kantasuomalaisiin kohdistuneiden, islamistien tekemien murhien ja vasemmiston isänmaallisiin kohdistaman väkivallan takia ei olla kieltämässä näiden toimintaa.

  Suomeen halutaan sisällissota ja pian sellainen tällaisella kaksinaismoralistisella oikeudenkäytöllä aikaan saadaankin. Ikävä kyllä.

  Reply
 • 21.9.2016 at 10:22
  Permalink

  Saa hyvät rahat kun todetaan syyttömäksi.Näyttö ei yksinkertaisesti riitä.Olihan se pakko vangita kun valtamedia niin kovasti jo rummutti syyllisyyden puolesta ja julkaisi epäillyn nimenkin törkeästi.Jos jotain mutakuonoa epäiltäisiin samanlaisesta rikoksesta niin ei varmaan nimiä julkaistaisi ennen oikeuskäsittelyä.Voimia Torniaiselle.

  Reply
 • 21.9.2016 at 11:33
  Permalink

  Mikä oli vangitsemisen syy? tapahtumien kulku on selvää joten tutkinnallisia syitä ei ole, tekijä ilmoittautui itse joten hän tuskin on pakenemassa maasta, suoraa yhteyttä kuoleman ja pahoipitelyn osalta ei ole totennäytetty, joten mitään lain mukaista syytä vangitsemiseen ei ole.

  Reply
 • 21.9.2016 at 12:53
  Permalink

  Anneli Auer vaatii 1200e/vrk korvauksia siitä koska hänen nimensä on liattu. Toivottavasti tämäkin henkilö.

  Reply

Vastaa