Jimi Karttunen on nyt idoli. Postmortaaliselle hyödyntämiselle ei näy loppua.

Nyt on pongattu Göteborgissa Jimin muistomiekkari ja kadulle pystytetty kynttiläalttari.  T-paidat ovat tulossa?

’Rest in Peace’ tarkoittaa: ’Lepää rauhassa’, ilman tuotteistamista. di-gold

jimi-karttunen-ruotsi-2-1024x683

3 thoughts on “Jimi Karttunen on nyt idoli. Postmortaaliselle hyödyntämiselle ei näy loppua.

 • 27.9.2016 at 13:21
  Permalink

  Voi voi… arogantti nisti joka kulki päivä päivältä omaa kuolemaansa kohti merkityksettömässä elämässään on nostettu jalustalle. Yhteiskunnassamme on satoja samankaltaisia ihmishylkiöitä eikä heitä kukaan muista. Tämä ihmisjoukko kertoo jotain yhteiskunnastamme jossa huumeet ja päihteet ovat yleiseti hyväksyttyjä ja niiden käyttämistä pidetään kansalaisoikeutena.

  Hämärryttää ihminen mielensä millä tahansa keinolla, on se aina yhtä tuomittavaa. Miksi hämärryttää mielensä kun sitä voi kirkastaa? Epäilen että ko. jimi ei koskaan sekavan elämänsä aikana ole nähnyt kokonaisuutta ja ymmärtänyt maailmaa sitä mistä kaikessa on kyse. Kun sen ymmärtää ja siitä selviää on henkisesti vahva ihminen.

  Jimi itse valitsi sen elämän jota halusi elää ja sen polun jota halusi kulkea. Siihen ei kukaan pakottanut. Meille aina toitotetaan että ympäristö muovaa ihmisen kaltaisekseen mikä ei voisi olla kauempana totuudesta. Ihminen itse muovaa ympäristönsä sellaiseksi kuin haluaa. Tässä tapauksessa jimi halusi agressiivisen ympäristön päihteineen. Ja sellaisen hän sai.

  Reply
  • 20.2.2017 at 00:03
   Permalink

   Niin moukkia olette, että rest in peace,kin täytyy suomentaa teille!!!!

   Reply
 • 19.2.2017 at 23:57
  Permalink

  Tuletkos pelle punanaama suoraan minulle sanomaan tuon kaiken? Hörhö!

  Reply

Vastaa