Tappelu Siilinjärvellä: Matut vastaan paikalliset.

Perjantai-lauantain-yönä (30.09.-01.10.) tapeltiin Siilinjärvellä.

Poliisi tiedottaa, että Siilinjärvellä keskustan tuntumassa tapahtui 1.10.2016 noin klo 2.40 pahoinpitely, johon osallistui useita henkilöitä. Henkilöistä osa oli turvapaikanhakijoita ja osa siilinjärveläisiä nuoria. Tappeluun osallistuneet saivat lieviä vammoja. Yksi osallinen kävi Kuopion yliopistollisessa sairaalassa tapahtuman jälkeen, hänen vammansa eivät ole hengenvaarallisia.

Ketään ei ole kiinniotettuna.

 

Asiasta kertoi Verkkouutiset 01.10.2016.

Siilinjärvellä turvapaikanhakijat hakanneet kaksi naista viime yönä. Molemmat joutuneet Kyssiin. Raahanneet tielle ja potkineet ja lyöneet myös liikennemerkillä. Rikosilmoitukset asiasta tehty.

Ottaako valtamedia kopin tästä vai eikö kerrota mitään? Suosittelemme kovasti että kukaan ei liikkuisi yksin enää sillä kylällä ja katsokaa kaverinne perään. Tulemme olemaan myös enemmän katukuvassa. Prkl.

Soldiers of Odin, Kuopio.

3 thoughts on “Tappelu Siilinjärvellä: Matut vastaan paikalliset.

 • 2.10.2016 at 11:02
  Permalink

  Ei olisi pahitteeksi putsailla nurkkia.

  Reply
 • 2.10.2016 at 13:41
  Permalink

  Alueella Siilinjärvi (kuuluu Pohjois- Savon makuntaan), jossa vastuu jää kuulijalle! Matuille tämä tulisi opettaa, että tietävät kuka vastaa ja mistä!!???
  Että sillee ja koulutusta/ Suomettumista alueen mukaan ja maassa maan tavalla !

  Reply
 • 2.10.2016 at 16:33
  Permalink

  Alkaa jo VITTU – SAATANA – PERKELE ottamaan nuo mutakuonot todella pattiin, eikö niiden liikkumista pitäisi varsinkin viikonloppuisin rajoittaa, vartioida.
  Risikon pitäisi ottaa näihin tapahtumiin kantaa, mutta hänellä on vaan aikaa seiskella ison poliisi joukon ympäröimänä Helsingin rautatieaseman kompassitasanteella. Vitun naurettavan näköistä, voisin minäkin seisoskella poliisien ympäröimänä ja sylkeä maahan, keskellä uusnatsien mielenosoitusta.

  Reply

Vastaa