Musavideo: Pieni kansa

Viihdetoimituksen valinta tällä kertaa on Pylvänäinen: Pieni kansa, joka muistuttaa meitä siitä, että suomensukuisia todella on tässä maailmassa vain alle 7 miljoonaa.

Me olemme häviävän pieni kansa ja meidän loppumme tulee, jos me emme pidä itsestämme ja toisistamme huolta. Meillä on silti uskomaton aarre, jota monella suuremmallakaan kansanryhmällä ei ole: perintönä ikioma isänmaa.

 

2 thoughts on “Musavideo: Pieni kansa

 • 4.10.2016 at 14:17
  Permalink

  Näin on! Ei kukaan tule pitämään puoliamme, ellemme sitä itse tee. Veijo Mereltä muuten hyvä sarja Suomen historiasta. Edellinen osa: Ei tule vaivatta vapaus 1870-1920. Ja niin ajankohtainen, kuin olla voi.

  Reply
 • 4.10.2016 at 18:17
  Permalink

  Voi! Tuo kuulostaa kiinnostavalta tuo Ei tule vaivatta vapaus! Mistähän sen sais?

  Reply

Vastaa