Jyväskylän epäilty mellakka syksyllä 2015 johtaa syytteisiin.

Yhteensä 20 henkilöä saa syytteen osallistumisesta Jyväskylässä viime syksynä tapahtuneeseen tilanteeseen, jossa ’Suomen Vastarintaliikkeen’ mielenosoituksen yhteydessä osallistujat ja äärivasemmistolaiset ottivat yhteen. Oikeudenkäyntipäivää ei ole määrätty. di-gold-1

Asiasta kertoi Kaleva 20.10.2016

One thought on “Jyväskylän epäilty mellakka syksyllä 2015 johtaa syytteisiin.

  • 20.10.2016 at 16:50
    Permalink

    Niin että näin kauan oli aikaa miettiä miten tästä saadaan syytteitä aikaiseksi. No, kuluuhan se aika tässäkin. On kuitenkin mielenkiintoista nähdä moniko kulttuuri-marxilasinen viher-vasuri on syytteessä. Ei tainnut Arhinmäkikään saada vuoden 2006 mielenosoituksesta syytettä vaikka ponihännässään poliisia härnäsi ja joutui pidätetyksi.

    Reply

Vastaa