Koululautakunnan jäsenelle tuomio seksuaalirikoksesta Asikkalassa.

Asikkalan koululautakunnan jäsen Antti Sakari Broman tuomittiin Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa ehdolliseen vankeusrangaistukseen yksitysasunnossa tapahtuneesta raiskauksesta. Broman edusti Asikkalan valtuustossa SDP:tä v.2012 vaaleihin asti.

Asiasta kertoi Etelä-Suomen Sanomat 20.10.2016.

2 thoughts on “Koululautakunnan jäsenelle tuomio seksuaalirikoksesta Asikkalassa.

 • 20.10.2016 at 18:47
  Permalink

  Kyllä nyt sattuu sossuille kylmää kyytiä. Rikoksentekijöitä ja valehtelijoita kaikissa uutisissa. No, toisaalta kun katsoo sitä ihmisryhmää joka siihen porukkaan hakeutuu niin sellaisia ne kaikki ovat. Narsisteja, kyynärpäätaktikkoja ja henkilöitä jotka luulevat että huutamalla ja kiristämällä saa aina haluamansa.

  Reply
  • 20.10.2016 at 21:40
   Permalink

   Jeps. Sossuille sattuu ja tapahtuu. Tuomioja kaveraamassa lelujihadistin kanssa, Lipponen yhteiskuvassa pedofiilin vieressä, ” syö paskaa ja kuole ”päärynäpää husu, nasima razmyarin sekopää jutut jne, yms.

   Mitähän vanhat/aidot duunari demarit mahtavat ajatella ?

   Reply

Vastaa