Vihasaarnaaja Anjem Choudary uhkaili Suomea.

Lontoossa vuosikausia hyvätuloisena sosiaalielättinä aikaansa viettänyt vihasaarnaaja ehti käydä Suomessakin. Tämä ylimielisesti hymyilevän keskiaika-friikin sanoma meille oli: Muslimit tulevat alistamaan teidät.

Anjem Choudary ennusti Helsingissä, että islamin lippu liehuu jonakin päivänä vielä Suomen eduskunnan yllä.

Choudary oli kehottanut kuulijoitaan myös nousemaan kapinaan ja olemaan ylpeitä siitä, että heitä pidetään terroristeina. Hän sanoi myös, että nimittäminen radikaaleiksi tarkoittaa, että he eivät tee kompromisseja.

Asiasta kertoi Yle 01.04.2013.

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Vihasaarnaaja Anjem Choudary uhkaili Suomea.

  • 30.10.2016 at 07:04
    Permalink

    Muslimien päärsaukkoja rakkikoirien innokuudella nuoleva Suomalinen virkavalta hyväksyy nämä ählämien vihapuheet nöyrän alistuvasti., Jos joku Suomalinen oiketetusti purkaa tuntojaan raiskaajia ja insestineekeereitä vastaan niin nämä samaiset paskalakit ovat pöyristyttävän kauhuissaan uljaisiin mamuihin kohdistuneesta vihapuheesta.

    Reply

Vastaa