Turvapaikanhakijat osoittavat mieltään Kuopiossa

Neljäkymmentä turvapaikanhakijaa osoittaa mieltään Kuopiossa poliisiaseman edessä. Poliisin mukaan tilanne on rauhallinen. Huonoja oloja karkuun lähteneet turvapaikanhakijat, osoittavat mieltänsä huonoja olosuhteita vastaan Kuopion Poliisiaseman edessä.

Paikalla on tulkki, jonka välityksellä tilannetta selvitetään. Poliisin mukaan mielenosoittajat ovat tyytymättömiä hakemusten käsittelyjen kestoon ja vastaanottokeskuksen olosuhteisiin.

Mielenosoituksesta ei ole tehty lainvaatimaa ennakkoilmoitusta.

Lähde: Poliisi

6 thoughts on “Turvapaikanhakijat osoittavat mieltään Kuopiossa

 • 26.10.2016 at 16:12
  Permalink

  Onko joku virallinen selitys että miksi nuo saavat osoittaa mieltä ilman ennakkoilmoitusta, mutta vastamielenosoitukset estetään vaikka ois ilmoitettu…?

  Reply
 • 26.10.2016 at 16:50
  Permalink

  Ei me kauan jakseta enää elättää Lähi-idän armeijan reserviä. Menkööt kotiin huolehtimaan perheistään, heilläkin on hätä tulevaisuudesta. Ihmisen paikka on siellä minne on syntynyt ensisijaisesti ja silloin kun lähdetään primitiiviseen kansainvaellukseen ,- silloin on jokin vialla. Ja Lähi-idässä on vikana mm, sionistiset sodat jotka on tappanut ja köyhdyttänyt kansaa entisestään. Ja Jo ennen Israelin perustamista sionistit ovat hallinta-alueita muuttaessaan tukeneet mieleisensä hallituksen voittoon ja näin koko arabi hallinto on monissa sen islsmistisissa maissa tuettu sionistien toimesta ja seurauksista saamme nyt maksaa koko läntinen maailma. Lisäksi sotavoimaa on maailmassa nyt harvinaisen paljon liikkeellä ei voi kun arvailla missä uusu sota aloitetaan. Kotiin tyytymättömät täältä, tuota tyytymättömyyttä on meillä ihan omastakin takaa.

  Reply
 • 26.10.2016 at 17:18
  Permalink

  Koko jengi olisi talutettava ”saunan taakse”!

  Reply
 • 26.10.2016 at 18:17
  Permalink

  Hah, sama saatanan riisilautanen kourassa kuin aiemminkin olleessa mielenilmauksessa. Kaikki tietää jo, ettei vokeissa todellakaan syödä pelkkää riisiä!
  Kuvat tarjoiluista ovat olleet niin moneen kertaan julkisuudessa, että tuo menee jo naurettavuuden puolelle. Mitäpäs, jos syötettäisiin niille välillä vanhusten ateriapalvelujen tarkkaan annosteltuja ruokia. Jokohan alkais ilmainen ruoka maistua paremmin, PRKL! Tai sitten oikeasti tuota pelkkää riisiä, kun kerran ei muuta ole…

  Reply
 • 26.10.2016 at 22:56
  Permalink

  Kyllä vaatia osataan, mutta velvollisuuksistaan eivät hiisku mitään koskaan. Antasivat niille jo sitä hernekeittoa tuon saman riisilautasen sijaan… heheheh.

  Reply
 • 30.10.2016 at 15:00
  Permalink

  No olipas taas hienoja kommentteja mutta eihän teiltä nyt voi odottaakkaan parempia

  Reply

Vastaa