Romanileiri Eduskuntaa vastapäätä.

Slummit ovat tulleet takaisin, ja kauheampina kuin koskaan. Kiasman ja Musiikkitalon välinen VR:n makasiineista jätetty raunio on asutettu romaneilla. Bulgarian romanit asuvat Töölönlahden rantaruovikoissa, erillään romanilaisista. ”Viidakko” on siis stadissakin. di-gold-1

Asiasta kertoi Yle 26.10.2016.

One thought on “Romanileiri Eduskuntaa vastapäätä.

  • 27.10.2016 at 07:44
    Permalink

    Onkohan Niuvvanniemen suljetulta osastolta jäänyt ovi vahingossa auki, Kun oon kuullut ja ittekin kyl huomannut että arkadianmäen Kraniittilinnassa on osa ainakin niistä kadonneista. ONNI Bussi valtion varoilla sinne ja kuljetus takaisin Niuvvan niemeen On se paikka parempi niille kun mannerheimin tiellä voi jäädä vaikka ratikan alle ja kynsi vaikka loheta +

    Reply

Vastaa