Mies nosti Ruotsin lapsilisät yms. sotiessaan Syyriassa.

Ruotsi rahoitti yli vuoden ajan Michael Skråmon, joka mieluummin on Abdul Samad al Swedi, sotaretkeä Syyriassa.

Skråmo matkusti Syyrian sotatoimialueelle  ns. kalifaatin pääkaupunkiin Raqqaan syksyllä 2014, mukanaan vaimonsa ja neljä lastaan. Expressenin sivulla video, jossa tämä sankari selittää ilosanomaansa.

Eihän meillä Suomessa ole vastaavia tapauksia? Virheiden silloinen helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu Sahra Abdullah tosin havaittiin Mogadishussa siihen aikaan kun aateveljensä al Sahaab oli ottanut kaupungin haltuunsa ja yritti perustaa sinne omaa ”kalifaattiaan”. Abdullahin oleskelu jihadistien tukikohdaksi muuttuneessa kaupungissa paljastui, kun hän yritti pysyä anonyyminä lähettäessään sieltä (myönteisiä) raportteja suomalaiselle medialle.

Ei ole tiedossa, ”huomasivatko” suomalaiset viranomaiset henkilön ulkomaanmatkan, ja aiheuttiko se katkoksia mahdollisiin tulonsiirtoihin. di-gold

Asiasta kertoi  Expressen ja TheLocal.se 18.11.2016.

One thought on “Mies nosti Ruotsin lapsilisät yms. sotiessaan Syyriassa.

  • 23.11.2016 at 11:28
    Permalink

    Kai tämä vihreiden muslimi-nainen voidaan laskea saman pyhän sodan huijaukseen. Muslimi sekin on.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.