3 thoughts on “Muhammed 18v. halusi räjäyttää päiväkodin. Sillä lailla!

  • 30.11.2016 at 00:43
    Permalink

    Rauhan uskonnolla on selvät sävelet. Suvakkinaisten sekä omiensa avulla siittää maailmaan niin monta islamistia kuin heppi antaa myöden. Ja jos ei hyvällä niin pahalla. Raiskausten määrät ovat moninkertaistuneet ja aina joskus seurauksena on islamisti.

    No, agendan toinen osa on kutistaa kantaväestön lapsimäärä niin pieneksi kuin mahdollista. Ja näiden myrkytetyjen jäätelöiden sekä terrorismin avulla sekä kantaväestön taloudellisella ahdingolla se onnistuu helposti.

    Tilannetta voisi verrata paskakärryyn jossa käkkäräpäät loikoilevat lavalla, eivätkä uuvutetut kansalaiset jaksa kipata paskaa niskastaan. Toisaalta, siinä vaiheessa kun lava alkaa kallistua, niin taakka kevenee ja paska saa kyytiä.

    Reply
  • 30.11.2016 at 18:11
    Permalink

    Me aletaan joku päivä itse tappamaan näitä paska läjiä, ei tästä muuten tule loppua. On se kumma, että tälläinen saa jatkua vuodesta toiseen!!!!!?????

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.