Saksan tiedustelupalvelusta löydetty terroristimyyrä

Saksan sisäisen tiedustelupalvelun (Bundesamt für Verfassungsschutz)  riveistä on löydetty 51-vuotias terroristi, joka on on uhannut allahin nimeen räjäyttää tiedustelupalvelun tilat Kölnissä. Islamistin epäillään myös saaneen haltuunsa salaisia asiakirjoja. Kuulusteluissa miehen on sanottu aloittaneen jo valmistelut tulevaa iskua varten.

Miehen perhe on ilmoittanut olleensa täysin tiedottomia miehen kääntymisestä islamistiksi, silti kuulusteluissa epäillään miehen kääntyneen jo vuonna 2014. Mies on alunperin tullut Espaniasta Saksaan ja on nyt saksan kansalainen.

Mies piti sisäisen chatin välityksellä yhteyksiä muihinkin BVF sisällä oleviin ihmisiin, joiden arveli olevan samoilla linjoilla kanssaan. Mies oli myös levittänyt hyökkäys suunnitelmaansa luotetuille tutuilleen.

Tiedotuksessa viranomaiset sanoivat ettei BFV:n tilat tai henkilökunta ole tällä hetkellä vaarassa.

sieppaa
Hieman ironisen asiasta tekee se, että BFV toimii myös terrorisminvastaisena yksikkönä

 

 

lähde: bilddagbladet

2 thoughts on “Saksan tiedustelupalvelusta löydetty terroristimyyrä

  • 30.11.2016 at 00:46
    Permalink

    Perhe ja kaverit puhuat takiaa, ja suun täydeltä. Ei kukaan voi olla huomaamatta perheenjäsenen radikalisoitumista. Varsinkaan jos henkilö on töissä poliisivoimissa. Nimittäin siinä vaiheessa kun radikalismi iskee niin vaimon ja perheenjäsenten ihmisoikeudet lentää pihalle kuin leppäkeihäs. Ja taloon astuu tiukat säännöt.

    Tässkin pitää paikkansa vanha sanonta:”Puhu sinä, minä pitelen hevosta”.

    Reply
  • 3.12.2016 at 19:31
    Permalink

    No olipa yllätys, että muslimi soluttautui turvallisuusalalle. Olisi parempi pitää nämä omissa maissaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.