Riskienhallintayhtiöt varoittavat Helsingin itsenäisyyspäivästä.

Riskianalyyseja mm. kansainvälisille firmoille tuottavat kaksi yhtiötä ovat arvioineet Helsingin 06.12. matalimman riskin alueeksi. Useana aiempana itsenäisyyspäivänä Helsingissä liikkuva paikkakuntaa tuntematon olisikin saattanut, hyvin huonolla onnella, mm. joutua seuraamaan poliisin ja mielenosoittajien välistä ottelua, jossa käytetään mellakantorjuntavälinettä, tai joutua blokatuksi kadunpätkälle, mihin poliisi on sulkenut äärivasemmistolaiset mielenosoittajat.

KAHDEN kansainvälisen riskienhallintayhtiön, Control Risksin ja International SOS:in, muodostama yhteenliittymä on varoittanut asiakkaitaan Helsingissä itsenäisyyspäivänä järjestettävästä Pohjoismaisen vastarintaliikkeen (PVL) mielenosoituksesta sekä sen vastamielenosoituksesta.

Asiasta kertoi Helsingin Sanomat 02.12.2016.

Riskiyhtiöiden varoitukset painottuvat ”Finnish Resistance Movementin” ja sen vastustajien toimintaan. Helsingissä aiemmin toteutuneita 06.12. mellakoita varoitus ei huomioi.

Hesarin kuva:

svl

Mellakoita on Suomessa sattunut useana vuonna, Helsingissä ja Tampereella. Tälläkertaa vastamielenosoittajien aiheuttama uhka liittyy ”uusnatseihin”, aikaisemmin Suomen virallisiin itsenäisyyspäivän tapahtumiin, virallisiin vastaanottoihin ja lipunnostoihin. Turva-analyyseja tuottavilla yhtiöllä on toki omat tietolähteensä, eikä ulkopuolisille kuulu niiden osaamisen arviointi. di-gold

Uutinen ”kuokkavieraista”.

img102026-previewimage

One thought on “Riskienhallintayhtiöt varoittavat Helsingin itsenäisyyspäivästä.

  • 3.12.2016 at 11:42
    Permalink

    Itse en näe Vastarintaliikkeen melenosoituksella tai 612-marssilla mitään riskiä. Ne on ne vher-vassareiden takkutukat ja niiden ulkomaalaiset käsikassarat jotka aiheuttavat ongelmia. Jos menette katsomaan marsseja niin ensiksikin kuunnelkaa kuka sielä huutelee. Ja toiseksi kiinnittäkää huomiota siihen kuka sielä riehuu tai terrorisoi ympäristöää. Ja ottakaa kaikista niistä jotka koette ongelmaksi valokuvia ja videota. Poliisi kaipaa juuri TEIDÄN apuane.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.