Taas väkivaltakoulutusta ilmaiseksi, -vain maahanmuuttajille.

Kulttuuri- ja opetusministeriö on jakanut kaikessa hiljaisuudessa meiltä kerättyä rahaa kunnille käytettäväksi rajoitetulle erityisryhmälle suunnattuihin ilmaisiin liikuntapalveluihin. Esimerkkimme on Tampereelta.

Nyrkinheilutuskurssit järjestää Tampereen Voimailuseura ry. Puhelimessa heidän edustajansa kertoi että heillä on ”hanke”, joka on suunnattu erityisryhmälle, eikä se ole syrjintää. Sekään että muut eivät saa samaa palvelua ilmaiseksi, ei ole syrjintää.

Miten tämä kaikki vaikuttaa eräiden erityisryhmien korkeaan väkivalta-aktiviteettiin, jäi selvittämättä. di-gold

 

https://www.facebook.com/TampereenVoimailuseura/

5 thoughts on “Taas väkivaltakoulutusta ilmaiseksi, -vain maahanmuuttajille.

  • 8.12.2016 at 19:46
    Permalink

    Hävetkää Tampereen voimailuseura, onkos teillä alkulämmittelyinä v..tun virkkauskurssi maahantunkeutujille kans? määäx2 vaan teille lampaat .

    Reply
  • 8.12.2016 at 21:35
    Permalink

    RASISMIA, SUOMALAISUUTTA VASTAAN, KOKO HALLITUS EROITETTAVA, JA RAJAT SULJETTAVA HETI, MATUT JA MÄDÄT POLIITIKOT MAANKARKOITUKSEEN, MUTTA SITÄ ENNEN VASTUULLE MAANPETOKSESTA!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  • 19.12.2016 at 17:08
    Permalink

    Tuo urheiluseura saisi tosiaan miettiä motiivejaan. Rahahan se sieltä pilkistää. Mutta nämä maahantunkeutujat eivät totisesti tarvitse lisää typerien väkivaltalajien osaamista. Murhista ja raiskauksista päätellen kun osaavat ihan luonnostaan.

    Reply
  • 22.12.2016 at 04:10
    Permalink

    Sauvakävelyä ilman sauvoja…

    Reply
  • 22.12.2016 at 07:47
    Permalink

    Hienoa idea seuralta – nuoret pois kaduilta hölmöilemästä. Näitä lisää!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.