Pakolainen vaatii: Lakia rikkovat turvapaikanhakijat karkoitettava!

Vastaanottokeskuksessa työskennelleen Maria Ladenburgerin murha sai syyrialaisen Aros Bachon ottamaan jyrkästi kantaa turvapaikanhakijoiden tekemiin rikoksiin. Bacho vaatii rikoksiin syyllistyvien turvapaikanhakijoiden karkoittamista.

Freiburgin yliopistossa lääketiedettä opiskeleva Ladenburger (19v.) joutui seksuaalirikoksen uhriksi, tekijänä afganistanilainen Hussein Khavari (17v.). Otsikkokuvan  kukat ja kynttilät on asetettu Ladenburgerin muistoksi.

Aros Bacho (18v.) toteaa väkivaltaisten turvapaikanhakijoiden aiheuttavan pelkoa kaikkia maahanmuuttajia kohtaan, ja vaatii näiden karkoittamista. ”On annettava signaali tulijoille, että Saksassa on lait voimassa, eikä täällä voi tehdä mitä tahtoo.”

husseinkhavari00001Hänen kannanottonsa on hyvin looginen ja ymmärrettävä: Väkivaltatapaukset aiheuttavat pelkoa pakolaisia kohtaan, mikä taas tekee niiden elämän vaikeaksi, jotka haluavat sopeutua. Bachon esiintuloa ei siis voi moittia, mutta jostain syystä emme kuule samoja sanoja EU-maiden poliitikoilta tai monikulttuurisen arvomaailman kannattajilta. Palaamme tapaukseen, josta koko juttu lähti:

  • Nuori empatiaa tunteva opiskelija tekee vapaaehtoistyötä turvapaikanhakijoiden auttamiseksi.
  • Samanikäinen turvapaikanhakija väijyy häntä hänen kotimatkallaan, raiskaa ja murhaa.
  • Turvapaikanhakijoille myönteiset kansalaispiirit vaikenevat, vaikka yksi heistä on julmasti surmattu.
  • Vastuunalaiset poliitikot EU-maissa välttävät yhä sanomasta, että *rikoksiin syyllistyvät voidaan heti karkoittaa kesken turvapaikkakäsittelyn*.
  • Eurooppalainen, joka vaatii rikollisten karkoittamista po. tapauksissa, on edelleenkin vaarassa tulla leimatuksi rasistiksi ja vihapuhujaksi.
  • Nuori syyrialainen sanoo asian suoraan.

Asia on nyt sanottu. Toimenpiteitä odotellaan, -tai seuraavaa vainajaa. di-gold

Asiasta kirjoitti Daily Mail 07.12.2016.

 

2 thoughts on “Pakolainen vaatii: Lakia rikkovat turvapaikanhakijat karkoitettava!

  • 9.12.2016 at 14:59
    Permalink

    ”Freiburgin pormestari Dieter Salomon kehottaa ihmisiä olemaan tuomitsematta kaikkia pakolaisia ja kutsuu tapausta tunnetusti yksittäistapaukseksi.”

    -Tohon ei löydy sanoja kommentoimaan.

    Reply
  • 9.12.2016 at 16:30
    Permalink

    raamatussa on esrankirja jossa kielletaan seka-avioliitot.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.