Jihadisteja vastaan taistellut Joanna Palani saamassa syytteet Tanskassa.

Kurdilais-syntyperäinen Joanna Palani lähti  2014 Tanskasta Syyriaan auttamaan kurdien alueellista itsehallintoa, joka puolusti väkeään ns. islamilaista valtiota vastaan.  Nyt Kööpenhaminan käräjäoikeus uhkaa häntä kuuden kuukauden vankeudella, vedoten lakiin joka kieltää sotimisen terroristiryhmissä.

Peshmerga-joukot, joiden riveissä Palani on taistellut, saavat materiaalista tukea mm. USA:lta, ja ovat keskeisessä roolissa juuri käynnissä olevassa kampanjassa ”ISIS:tä” l. islamilaista valtiota vastaan.

palani22222Joanna Palani on kertonut taistelevansa kaikkien ihmisten ihmisoikeuksien puolesta, ja kokevansa työnsä hyödylliseksi. Hän on myös kertonut viihtyvänsä hyvin nykyisissä tehtävissään, joskin Joannan lausuntoihin liittyen jihadistien tappamisen aiheuttamaan mielihyvään on suhtauduttu ristiriitaisesti. di-gold

Asiasta kertoi Express 14.12.2016.

4 thoughts on “Jihadisteja vastaan taistellut Joanna Palani saamassa syytteet Tanskassa.

  • 15.12.2016 at 03:18
    Permalink

    Vitun juutalaiset paskat kun tuhoavat lähi itää.

    Reply
  • 15.12.2016 at 07:49
    Permalink

    Jos kohteena on sellainen ihmisen irvikuva ja saastaryhmä, kuin ISIS, niin heidän tappamisestaan pitääkin saada hyvää oloa. Mitä vähemmän tuollaista oksennusta on maailmassa, sitä turvallisempaa täällä on. Ja ei, kliseelause tappamalla ISIS-jäseniä, on tällöin samanlainen kuin he, niin ei ole. Pelkurit sanoo näin. ISIS on näyttänyt, minkälaisia he ovat, ja kukaan tolkun kirjoissa oleva ei tarvitse heitä, ja vaadi heille ihmisoikeuksia.

    Reply
    • 15.12.2016 at 12:19
      Permalink

      Lähi-Idässä nuoret kurdinaiset ovat joukolla liittyneet ”kalifaattia” vastaan taisteleviin ryhmiin, hyvin ymmärrettävistä syistä. Ovat hyvin motivoituneita.

      Reply
  • 18.12.2016 at 18:40
    Permalink

    Miten ihmeessä Pääshmärgä voi olla terroristiryhmä, kun se taistelee terroristeja vastaan? Senkö takia vain, että se edustaa kyrdejä jotka vaativat omaa aluettaan erotettavaksi Tyrkistä, ja EU haluaa miellyttää Tyrkkiä jota se ajaa Unionin jäseneksi joten kyseinen Pääshmärgä on EU:n mielestä terroristijärjestö? Ehijjumalauta!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.