Poliisi joutui käyttämään asetta Lahdessa.

Otaksuttavasti huumeiden vaikutuksen alaiset rikoksentekijät talttuivat keskiviikkona (21.12.) vasta kun ampuma-aseeseen turvauduttiin.
22.12.2016Länsi-Uusimaa

Lahti

Murhan yritys, ryöstön yritys, törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, ryöstö, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus

Henkilöautolla liikenteessä olleen nelikon epäillään syyllistyneen ryöstön yritykseen ja ryöstöön Lahden alueella keskiviikkona kello 10.14-10.30. Hätäkeskukselle tuli kello 10.14 ilmoitus kolmesta aggressiivisesti käyttäytyneestä miehestä, jotka yrittivät anastaa alkoholia Metsäpellon Salesta. Yksi miehistä oli alkanut painimaan kaupan henkilökunnan kanssa ja tämän jälkeen miehet olivat paenneet paikalta.

Samasta autosta tuli myöhemmin ilmoitus kello 10.24 aikaan S-market Kiveriöstä. Miehet olivat anastaneet alkoholia ja uhanneet perään lähtenyttä myyjää huumeruiskulla.

Poliisi tavoitti henkilöauton pysähtyneenä Suovillankadulla sijaitsevan talon pihaan. Yksi poliiseista nousi autosta ulos. Auto lähti kiihdyttämään kohti poliisiautoa osuen poliisiauton oikeaan etukulmaan. Auto kiihdytti kohti poliisia, jolloin poliisi ampui virka-aseellaan auton renkaisiin. Poliisin aseenkäytön osalta asia on siirretty syyttäjän arvioitavaksi.

Kohdeauto jatkoi ajoaan Kivimäentielle, josta kääntyi Hirsimäentielle kohti Kivistönmäkeä. Poliisi tavoitti auton Kivistönkadun kevyenliikenteenväylällä, josta se puski auton pientareelle. Kuljettaja lähti juosten metsään, josta poliisi otti hänet kiinni. Kuljettaja oli ajokiellossa ja oli silminnähden sekavan oloinen. Kuljettaja ja autossa olleet henkilöt kuljetettiin kiinniotettuina Lahden pääpoliisiasemalle.

http://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/poliisin_paalle_yritettiin_ajaa_lahdessa_54806

6 thoughts on “Poliisi joutui käyttämään asetta Lahdessa.

  • 22.12.2016 at 18:15
    Permalink

    Nyt olis tähdellistä ett minkämerkkisellä autolla poliisin tappo yritettiin tehdä ja väri oli kanssa tärkeä tekijä, myös mielestäni lääkäri kuuluisi syytettyjen penkille

    Reply
  • 22.12.2016 at 18:16
    Permalink

    Nyt olis tähdellistä ett minkämerkkisellä autolla poliisin tappo yritettiin tehdä ja väri oli kanssa tärkeä tekijä, myös mielestäni lääkäri kuuluisi syytettyjen penkille, kanssa !

    Reply
  • 22.12.2016 at 18:18
    Permalink

    Ai niin eilen oli tomminpäivä eli pimeinpäivä ja nytten on aurikon syntymäpäivä menääään kohti valoa…..

    Reply
  • 24.12.2016 at 01:25
    Permalink

    Ampui auton renkaaseen??? Hemmetin tollo kyttä, pitää ampua kuskia päähän.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.