Katupartioilla kiire myös jouluna, auttoivat 94-vuotiasta jouluvalmisteluissa

Pohjanmaalainen 105th Guardians katupartio auttoi 94-vuotiasta yksin asuvaa invalidi mummua saamaan puut pois sateesta. Nyt on mummun polttopuut sateelta suojassa ja talven lämmitys turvattu.  Jutellessaan mummun kanssa olivat miehet sanoneet  ”valtio voi unohtaa, me emme”. 

Esa V:n facebook kiitos partiolle on kerännyt runsaasti jakoja ja tykkäyksiä. Kommenteissa kiitellään partiota hienosta työstä ja arvokkaasta avusta vanhusten parissa.

Muutama poiminta:

  • Olipa hienosti tehty!! Respect!!!!!
  • Enkelit maantiellä, olette korvaamattomia. Hyvää joulua kaikille
  • Hyvää joulua ja kiitos hienosta työstä.

Nykysuomi tavoitti partioon kuuluvan Antti-jussi Hirsimäen kommentoimaan auttamista:

Saatiin tämän mahtavan mummon lähipiiristä pieni avunpyyntö ja tottakai tartuimme tuumasta toimeen. Kuulimme myös millaista tämän mummon elämä aikoinaan ollut ja mitä kaikkea se on pitänyt sisällään. Yksin invalidina asuva 94-vuotias mummo, jolla on tuvassaan takka ainoana lämmönlähteenä. Lapsuudessa ollut maatilan tyttö Kurikasta. Silloin tullut myös tubi sairastettua ja joka jäykisti toisen kyynerpään 90 asteen kulmaan, siitä huolimatta hoiti työn, perheen ja toimi lottana. Sota-aikana hän kokosi tykistön kranaatteja..Ikävä kyllä tuntuu siltä, että valtio on unohtanut tällaiset maalle kaikkensa antaneet, mutta me emme. Meidän arvostus on suunnaton ja tällaiset kunnianosoitukset ovat mitättömiä siihen verrattuna mitä he ovat meille antaneet. Meille tämä oli kunnia ja hänelle tämä oli suunnaton apu.

7 thoughts on “Katupartioilla kiire myös jouluna, auttoivat 94-vuotiasta jouluvalmisteluissa

  • 23.12.2016 at 17:08
    Permalink

    105th Guardians Pohjanmaa, hienoa toimintaa. Nosti Joulumieltä kyllä.
    Hyvää Joulua kaikille kansallismielisille!

    Reply
  • 23.12.2016 at 20:47
    Permalink

    Kiva lukea vaihteeksi hyviä uutisia. Kiitos kaikille rohkeille suomalaisille katupartiolaisille, kansallismielisille veljille ja sisarille. Rauhallista joulua!

    Reply
  • 23.12.2016 at 21:18
    Permalink

    Ja näitä median mukaan pitää pelätä niin paljon että on oikein lailla kiellettävä.

    Reply
  • 23.12.2016 at 22:21
    Permalink

    Ihme kun ei oo yksikään anarkomarko avautunu tästä vielä.

    Reply
    • 24.12.2016 at 22:56
      Permalink

      Älä hätäile kyllä niistä joku kommentoi vielä kuhan joulukiireiltään ehtivät

      Reply
  • 25.12.2016 at 14:48
    Permalink

    Kunnioitus Pohjanmaan Lotalle. Pohjanmaalle on muutenkin paljon annettu – he eivät tosin yksin tätä suvakki sontaa jaksa luoda, mutta ottakaa heistä esimerkkiä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.