Saksan terrorismilla Suomi-yhteys.

Düsseldorfissa ja Solingenissa Saksassa tehdyissä poliisioperaatioissa pidätettiin torstaina (22.12.) yhdeksän terroriteon valmistelusta epäiltyä, ja otettiin talteen heidän jo hankkimansa aseet (kuvassa). Asian tekee kiinnostavammaksi se, että yhdellä pidätetyistä oli Suomen passi.

dussedorf000Suomen kansalaisen ilmaantuminen esiin terrorismi-yhteydessä on uutisoitu näyttävästi myös Suomessa:  MTV, Ilta Sanomat 23.12.

Pidätettyjä oli yhdeksän miestä, 25-40 vuotiaita, Saksan, Belgian, Marokon, Espanjan ja Suomen kansalaisia. He eivät ole olleet poliisin kanssa tekemisissä aiemmin. Tarkemmat tiedot linkitetyistä uutisista.

Tämä ei ole ensimmäinen tapaus, jossa Suomessa asuva -tai kirjoillaoleva- on sekaantunut terroritekoon tai sen valmisteluun. Kaikki Suomesta Syyrian sotanäyttämölle lähteneet, jotka ovat liittyneet ”islamilaisen valtion”, al Nusran tai muun pseudouskonnollisen väkivaltaliikkeen joukkoihin, ovat käytännössä terroristeja. Kun nämä henkilöt ovat käyttäneet Suomea lepopaikkana terroristisen toimintansa lomassa, Suomi on ollut silloin terroristien tukialueena.

Sama rooli maallamme oli jo 1970- ja 80-luvun vasemmistoterrorismin aikana: Joku Euroopassa väkivaltatekoihin sekaantunut saattoi iskujen välillä esm. elää perhe-elämää Pohjois-Suomessa. Italian Brigada Rossolla oli tiettävästi tukimies Helsingissä. Tämän henkilön yhteiskunnallista verkostoitumista ehkä käsittelemme toisessa yhteydessä.

Suomi siis ikäänkuin jätettiin rauhaan, koska lepopaikan rauhaa ei haluttu vaarantaa. Saksassa ja mm. Italiassa vasemmistoterroristit tappoivat samaan aikaan ihmisiä ja tekivät attentaatteja. Toki heillä oli muitakin tukialueita, koko itäblokki.

Nykyisessä tilanteessa näennäisen rauhan ostaminen katsomalla asioita sormien välistä ei ole mahdollista, ja voimme nähdä omissa kaupungeissammekin fanaatikkoja ajamassa autolla ihmisten päälle. di-gold

Düsseldorfista kertoi Express.de 23.12.2016.

 

4 thoughts on “Saksan terrorismilla Suomi-yhteys.

  • 25.12.2016 at 01:29
    Permalink

    Kun katsoo kuvaa niin arvaa helposti mikä pyssy suomen passin omistavalla oli. Kuvassa edustettuna Jati-matik.

    No, tämä kertoo sen että terrorismi on saapunut koko eurooppaan ja että Suomessakin lonnivat muslimit ovat mukana kansainvälisissä terroristi operaatioissa. Saas nähdä missä vaiheessa Suoemsta johdetaan jotain operaatiota.

    Itse odotan että tänä yönä terroristit koittavat valloittaa poliisilaitosta, armeijaa ja palokuntia. Tai järjestää jonkinlaisen iskun Suomessa. Joulun pyhät on se parhain aika iskeä Suomessa kun kaikki ovat syöneet itsensä ähkyksi tai ovat humalassa.

    Terroristeista huolimatta: Hyvää joulua!!

    Reply
    • 27.12.2016 at 10:08
      Permalink

      Ei ole Jatia. Kuvan KP:t ovt Uzi ja Scorpion.

      Reply
  • 25.12.2016 at 03:56
    Permalink

    Arhinmäki, Andersson ja V. Niinistö etunenässä jaksavat vielä kuitenkin haaveilla täydellisen islamisoidusta Suomesta. Heillä on se unelma. Paljon muuta heillä ei sitten olekkaan. No ehkä tuulen kuksima hanuri.

    Reply
  • 25.12.2016 at 08:46
    Permalink

    Kyllä suomen KAIKKI politiikoot kuuluu samaan rintamaan soini yksi pahimmista, rinne vanha selkäänpuukottaja tietää itsekin missä menee

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.