Poliisi varautuu Helsingissä uutenavuotena rekkaiskun tyyppisiin tekoihin.

Järjestyksen ylläpitämiseen uutenavuotena Helsingissä varaudutaan tavallista isoimmilla voimilla, kertoi Iltalehdelle komisario Henri Helminen.

Helmisen mukaan terrorismiin ei ole varauduttu sen erikoisemmin kuin muinakaan vuosina. Hänen mukaansa poliisin tietoon ei ole tullut mitään konkreettisia viitteitä siitä, että uutenavuotena olisi terrori-iskun uhkaa. Berliinin joulutorin tapahtumat on kuitenkin otettu huomioon.

Helminen mainitsi erityisesti rakettien ampumiset ihmisiä tai ihmisjoukkoja päin. Suomessa sellainen tietysti tapahtuu vahingossa, mutta Ruotsissa tapa on jo vakiintunut ympärivuotiseksi, ja ilmeisen tahalliseksi. Komisario Helminen ei näe erityistä akuuttia terroriteon uhkaa vuodenvaihteeseen liittyen.

Turussa tämän vuoden juolurauhanjulistus tapahtui armeijan turvaamana. di-gold

 

Asiasta kertoi Iltalehti 27.12.2017.

 

2 thoughts on “Poliisi varautuu Helsingissä uutenavuotena rekkaiskun tyyppisiin tekoihin.

  • 27.12.2016 at 22:43
    Permalink

    Ei saa antaa pelolle valtaa. Pitää mennä keskustaa ja olla niinkuin mitään ei olisi tapahtunut. Ja jos jotain omalle kohdalle osuu, niin se oli vain yksittäistapaus ja väärinkäsitys. Patoutuneita tunteita joita ei muuten osata ilmaista.

    Reply
  • 28.12.2016 at 00:28
    Permalink

    Toivottavasti tänä uutena vuonna kulttuuri ja rikkaus osuu juuri ja tasan niihin jotka sitä tänne halöuavatkin.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.