Tukholman yliopiston luennoitsija pitää kristittyjä koirina.

Tukholman yliopisto tarjosi joulukuussa vihapuhetta kolmeen eri kertaan pakistanilaistaustaisen Shayk Abu Eesa Niamatullahin suusta. Vieraileva luennoitsija tunnetaan mm. ISIS:tä puoltavista lausunnoista, ja sharia-”lain” puolustamisesta. Niamatullahin mukaan mm. englantilaiset, jotka eivät noudata shariaa, ovat koiria.

Käykää joku katsomassa, joko tukholmalaiset osaavat haukkua. Yliopisto on heitä siihen valmentanut.di-gold

Asian huomasi Tajukangas.

Tukholman yliopiston kurssit, vihasaarnaajan luennot.

Shaykh Abu Eesa Niamatullah (AlMaghrib Instructor)

4 thoughts on “Tukholman yliopiston luennoitsija pitää kristittyjä koirina.

  • 30.12.2016 at 20:33
    Permalink

    Tämäkin on varmaan jäänyt pienenä ilman rakkautta ja siksi on koko ajan vihainen ja pyrkii kostamaan omaa pahaaoloaan koko maailmalle, vai olisiko geeneissä?

    Millaistahan olisi olla radikaali vihapuhuja? Kun koskaan kukaan ei rakastaisi pyyteettä eikä sydämestään? Ainoa mitä saisi olisi s***i ja sitäkin vain pakottamalla?

    Reply
  • 31.12.2016 at 07:47
    Permalink

    Tuollaisia täälläkin hyysätään. Jos tämä karvaturpa pitäisi oman vihapuheensa meillä ,ei siihen puututtaisi ennenkuin joku älähtäisi puolustamaan meidän alkuperäisiä oloja. Oikeuteenhan siitä joutuisi ja tuomio on taattu. Tällä matulla sen sijaan koittaisi ”kissan”päivät. Kyllähän tällaiset ”toverit” pitäisi lähettää takaisin sinne mistä ovat lähtöisin,maksoi mitä maksoi. Samoin nämä ääri ”suvakit” joutaisivat mukaan ja passit kerättäisiin pois ,eli kansalaisuus menisi samalla kyydillä.

    Reply
  • 31.12.2016 at 15:53
    Permalink

    Minun mielestä muslimit ei ole edes koiria vaan ylikäyneitä koiran paskoja…

    Reply
  • 31.12.2016 at 17:06
    Permalink

    Tällaisia ihmisiä ei pitäisi edes päästäämaahan saatikka antaa puhua ilman rangaistusta. Paljon lievemmistäkin ilmaisuista on Suomessa tuomittu syrjinnästä ym. Rikoksesta.

    Miksi muslimeita ei saada syytteeseen viharikoksista?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.