Rakettiammuskelu kiihtynyt Ruotsissa: Ostoskeskus tyhjennetty vaaran takia ja bussiliikenteessä keskeytyksiä.

Paavo Tajukankaan bloggauksen mukaan tilanne Boråsissa ja Göteborgissa muistutti perjantaina (30.12.) jo Lähi-Itää:

Göteborgissa … paikallisliikenne joutui keskeyttämään linjaliikenteen, sillä pysäkille pysähtyminen oli hengenvaarallista matkustajille. Uusruotsalaiset väijyivät pysäkkien takana piilossa ja ampuivat pimeydestä bussista nousijoita.

Niinikään Nordstansin ostoskeskus jouduttiin sulkemaan, sillä uusruotsalaiset ampuivat raketteja ostoskeskuksen sisällä. Ostari tullaan sulkemaan huomennakin ennen auringon laskua, sillä ilmassa roikkuu todellinen mellakka. Poliisi ei ole ottanut kiinni asian tiimoilta ketään ei Göteborgissa eikä Boråsissa.

Asiasta kirjoitti Tajukangas 31.12.2016.

Ilotulitteiden ampuminen suoraan ihmisiä kohti on uusi, nopeasti yleistyvä, ruotsalainen tapa. Husbyn eilis-iltaista kerrostalo-paloa tutkitaan ilotulitteen aiheuttamana. *Tuhopoltto* on mainittu. di-gold

Tajukangas Husbyn tulipalosta 30.12.

 

 

One thought on “Rakettiammuskelu kiihtynyt Ruotsissa: Ostoskeskus tyhjennetty vaaran takia ja bussiliikenteessä keskeytyksiä.

  • 31.12.2016 at 09:30
    Permalink

    Heh sano Ruotsi uppoaa täyteen kaaokseen ja tuhoon, tai mitä siitä enään on jäljellä ”sitä saa mitä tilaa ”

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.