Saksan poliisi kymmenkertaisti vahvuutensa kaduille, raiskauksista halutaan loppu

Kölnissä 1500 poliisia partioi tänään katuja. Syynä viime uutena vuotena tapahtuneet raiskaukset ja ahdistelut, joiden ei haluta toistuvan. Edellisenä uutenavuotena Kölnissä raiskattiin 22 naista ja 1600 teki ilmoituksen, joko ryöstöstä tai seksuaalisesta ahdistelusta. Jokaisessa tapauksessa kuvauksena oli ”arabitausta, afrikkalainen, tumma” ahdisteluihin osallistui arviolta 2000 maahanmuuttajaa. Poliisivahvuus tuolloin oli noin 150 henkeä.

Poliisi sai pienen osan pidätettyä raiskauksista käyttäen turvakameranauhoja hyväkseen. Kölnissä kuitenkin lepsu tuomarilinja näissä tapauksissa nosti paikallisissa paljon vihaa. Tuomari tuomitsi kaksi ainoastaan kaksi maahanmuuttajaa ehdollisiin tuomioihin.

Se että Saksassa on vuoden aikana tapahtunut yhtäpaljon terroritekoja kun vuodesta -90 viimevuoteen. Kertoo jo paljon maan tilanteesta, sanoi Kölnin poliisipäällikkö Jürgen Mathies.

Kölnissä on nyt myös blokattu kävelykatuja betoniporsain, jotta kukaan ei pääse autolla ajamaan väkijoukkoon.

Lähde: friatider

 

banner_money_v2_300x250

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.