Köln pidettiin rauhallisena poliisien toimesta uutenavuotena, osa kansasta pahoitti mielensä

Aikaisemmin kerroimme Kuinka poliisi hoiti Saksassa hienosti uudenvuoden ja kadut pysyivät rauhallisena, eikä seksuaalisia ahdisteluja kirjattu kuin kaksi kappaletta: http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/01/01/koln-pidettiin-rauhallisena-1700-henkilollisyyden-tarkistusta/

prigge_03

Nyt osa kansasta ja esimerkiksi poliitikot Christopher Lauer ja Jasper Prigge on pahoittanut mielinsä ja syyttää poliisia etnisestä profiloinnista.

Poliisi tarkasti Kölnissä papereita lähinnä afrikalais taustaisilta henkilöiltä, koska edellisvuoden uutenavuotena kirjattiin yli 1600 seksuaalista ahdistelutapausta, jossa suurimmassa osassa olivat syyllisenä juuri afrikkalaiset miehet.

Jopa Saksan vihreiden puolue on syyttänyt poliisia rasismista, vaikka poliisi väensi ahdistelut ja raiskaukset lähes nollaan.

Saksan poliisin johdosta Rainer Wendt on kiittänyt poliisia hyvästä ja tehokkaasta työstä vuodenvaihteessa.

Myös Suomessa poliisia on syytetty etnisestä profiloinnista. Tässä tapauksessa suurimpina äänitorvina toimivat Said Ahmed vas. ja musta barbaari, jonka perhe pahoitti mielensä, kun poliisi kysyi normaalissa ulkomaalaisvalvonta tilanteessa heiltä papereita.

suldaan-said-ahmed-3

Ote Said Ahmedin kannanotosta:

Poliiseja pitää sivistää

Said Ahmedin mukaan poliisin asenteet tulevat ajalta, jolloin Suomi ei ollut yhtä monikulttuurinen kuin nyt. Hän vaikuttaisi asiaan poliisikoulutuksessa.

– Poliiseja pitää sivistää monikulttuurisuuteen.

Said Ahmed parantaisi asiaa myös Britannian mallilla. Britanniassa poliisin täytyy tehdä kirjallinen raportti jokaisesta tekemästään toimenpiteestä.

– Tällä tavalla valvotaan, että poliisi ei tee asioita turhaan.

Mustan barbaarin äidin tapauksessa silminnäkijät kertovat kuinka äidille ja siskolle oli tehty poliisien toimesta selväksi että kyse on ulkomaalaisvalvonnasta ja papereiden kysyjät ovat poliiseja. Äiti oli tehnyt väkivaltaista vastarintaa kohdistuen poliiseihin ja poliisi oli joutunut raudoittamaan äidin. Myös sisko raudoitettiin ja molemmille tehtiin turvallisuustarkastus, jonka yhteydessä äiti on yhä käyttäytynyt suusanallisesti aggressiivisesti.

mustabarbaari

Tapaus sai alunperin Ylellä lähes kymminien juttujen verran palstatilaa. Ote yhdestä:

Musta Barbaari Facebookissa: Poliisi pisti siskoni ja äitini käsirautoihin, Mustan Barbaarin FB-päivityksen mukaan poliisin toiminta oli röyhkeää. Barbaari kirjoittaa odottavansa poliisilta julkista anteeksipyyntöä.

Poliisi aloitti esitutkinnan niskoittelusta, jonka jälkeen osa valtamediaa, Musta barbaari ja Said Ahmet hiljentyivät syytöstensä kanssa.

Saksan tapauksen lähde: bild.de

 

banner_money_v2_300x250

3,259 total views, 1 views today

3 thoughts on “Köln pidettiin rauhallisena poliisien toimesta uutenavuotena, osa kansasta pahoitti mielensä

 • 2.1.2017 at 12:14
  Permalink

  Sossut nyt ovat kaikkea vastaan. Oli se sitten heidän oma esityksensä tai muiden. Periaatteesta joku on aina haastamassa vallan kahvassa olijoita. Pyrkyrit koittavat koko ajan josko vanhat johtajat luovuttaisivat johdon nuoremmille.

  Mutta asiaan… Tämä etninen valvonta (jos sitä sillä nimellä pitää kutsuta, minä sanoisin terroristi profilointi) onnistui ja osoittautui erittäin tehokkaaksi. Kaikkien siis demokratian nimissä pitää se hyväksyä ja se on otettava laajamittaiseen käyttöön.

  Toivottavasti Kölnin seulan seurauksena saatiin kiinni myös väärin perustein sosialitukia hakeneet. On nimittäin paljastunut oli 300 tapausta joissa henkilö on esiintynyt usealla eri nimellä nostaakseen mahdollisimman paljon tukia. Samalla henkilöllä on ollut jopa 12 eri henkilöllisyyttä. Minä takavarikoisin ko. henkilön kaiken omaisuuden ja lähettäisin kotimaahansa heti. Ilman mitään kyselyitä. Petoksella maassa olevia eivät koske oikeudet.

  Reply
 • 2.1.2017 at 13:36
  Permalink

  Suomessa ei ole nekruja tarvittu sitten 50 luvun sirkusten jälkeen kun niitä esiteltiin apinahäkissä kansalle.

  Reply
 • 2.1.2017 at 14:14
  Permalink

  Me emme tarvitse neuvoja kehitysmaista tulevilta, sivistysmaiden lakeja kunnioittamattomilta juhlapaikanhakijoilta. Jos Suomi lakeineenn ja järjestysmääräyksineen ei kelpaa, ovi on auki paluusuuntaan!

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *