Kolme surullista tarinaa vuodenvaihteelta

Pirkanmaan poliisi tutkii 10-vuotiaan tytön raiskausta, jossa epäiltynä on -94 syntynyt turvapaikanhakija. Teko oli tullut poliisin tietouteen joulukuussa, jolloin tytön isä oli tehnyt rikosilmoituksen asiasta. Itse teko tapahtui Pirkanmaalla kerrostalon pihalla. Tyttö ja turvapaikanhakija olivat tunteneet toisensa entuudestaan, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Hannu Kallioniemi. Turvapaikanhakijaa epäillään törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Oulun poliisi tutkii uudenvuoden yöltä kahden alaikäisen tytön seksuaalista hyväksikäyttöä ja raiskausta. Tekijät ovat poliisin tiedossa ja ovat ulkomaalaistaustaisia. Juttu on tutkinnan alkuvaiheessa ja poliisi ei kommentoi asiaa enempää.

Halisissa pahoinpideltiin uudenvuoden aaton iltana kaksi alaikäistä tyttöä . Paavinkadulla kävelleiden alaikäisten tyttöjen päälle aluksi suusanallisesti hyökännyt 20 hengen ulkomaalaisporukka jatkoi nimittelyn jälkeen hyökkäystä potkuin ja nyrkein. Tyttöjä oli uhkailtu myös raiskauksella ja alapään silppomisella. Tytöt olivat saaneet riuhdottua itsensä irti ja olivat päässeet juoksemaan karkuun. tytöt pääsivät piiloutumaan läheisiin puskiin ja onnistuivat pysymään piilossa poliisin tuloon saakka. Tapauksesta järkyttynyt äiti sanoi edessä olevan kriisiterapia ja välitön koulun vauhto.

12,552 total views, 2 views today

3 thoughts on “Kolme surullista tarinaa vuodenvaihteelta

 • 5.1.2017 at 09:47
  Permalink

  Oletus viher-vasuri-mädättäjien selitykseksi mamujen puolesta tuossa Halisten tapauksessa:
  röyhkeät kakarat olivat törkeästi nimitelleet, huudelleet ja houkutelleet väkivaltaan. Siis oma syy!

  Reply
  • 5.1.2017 at 20:51
   Permalink

   Joo, totta, mutta Mädätys on syvällä vihervasemmiston lisäksi myös sekoomuksen ja kepulien riveissä. Pienehkö? osa PS tyypeistä jakaa saman aatteen, toivottavasti tuovat julki nimensä ja kantansa ennen kuntavaaleja jotta saadaan nämä mädättäjät, tolppaset-teurajärvet yms. huitin sinne,heh, minne kuuluvatkin.

   Ehkäpä nämä akanat erottuvat jyvistä, kun Halla-aho varmistaa hakevansa PS puheenjohtajaksi…

   Reply
 • 5.1.2017 at 15:01
  Permalink

  Kovasti syyllistetään viher-vasureita ja demokraattista suomea rakentaneita tästä maahantunkeutujien aiheuttamasta vakavasta , ensisijaisesti tyttölapsiin kohdistuneesta uhasta, mutta eipä kerrota sitä, että suomen nykyinen poroporvarillinen hallitus veet välittää siitä, että rahvaan lapsia raiskaillaan. Kaikki Suomalaiset haluaisivat vain tehdä työtä ja elää ansioillaan ilman, että lapset eli tulevat veronmaksajamme ovat matujen saalistettavana.
  Porvarihallituksemme on päässyt tavoitteeseensa; Suomalaiset on saatu jaettua kahteen leiriin ja hallitus tehtailee uusia lakeja liukuhihnamaisesti Suomalaisten todellisten veronmaksajien alistamiseksi miljonäärijohtajiensa tahtoon.
  Ilmaista työvoimaa miljonääriyritysjohtajille on kohta saatavilla sote- uudistuksen myötä senkuin vain pärstäkertoimella valitsee, sanni-täti pitää siitä huolen stubin neuvojen mukaan..
  Mistähän johtunee, ettei julkisessa mediassa ei voi enää kirjoittaa huolestuneita mielipiteitä Suomen tulevaisuudesta, vaan kaikki mielipiteet sensuroidaan rasismina ja mielipiteitä mm. matujen raiskauksista ei julkaista lainkaan?
  Hallituksemme/kansamme edustajien jälkikasvun turvallisuus taataan vähien veronmaksajien kustannuksella, mutta mutta voivatko todellisten veronmaksajien lapset viettää turvallista lapsuutta / nuoruutta ??
  Tuo vihervasuri-mädättäjä- nimitys ei enää ole in, keksipäs tai muuta ajatteluasi realistiseksi Kaija, niin voidaan alkaa toteuttamaan demokratiaa, jonka olemme me Suomalaiset aikaansaaneet tänne pohjolan perukoille ihan itse ja vuosituhanten saatossa tänne ajettuina 🙂

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *