Seppo Heino (PS): Nollatutkijoiden kommentit vääristävät uutisointia

Berliinin iskun jälkeen televisiossa eräs suomalainen ”terrorismin asiantuntija” kertoi, että islamistien tavoitteena on kasvattaa vastakkainasettelua Euroopassa ja että sen rekrytoinnille on eduksi jos maahanmuuttokriittiset liikkeet kasvavat Euroopassa.

Mutta miksi terrorismin asiantuntijaksi televisioon kutsuttu henkilö ei pysty perustelemaan väitettään?
Siksikö, että tuosta väitteestä ei ole mitään evidenssiä, eivätkä islamistit itse ole sellaista julki sanoneet?

En ole koskaan lukenut tai kuullut islamisteilta muuta julkilausuttua tavoitetta kuin maailmanlaajuinen kalifaatti ja vääräuskoisten tappaminen.

Uutisoinnissa kerrotaan, että terrori-iskujen yhtenä syynä pidetään turvapaikanhakijoiden ja muiden maahanmuuttajien syrjäytymistä kolmannen luokan kansalaisiksi. Tästä kumpuava katkeruus johtaisi radikalisoitumiseen. Miksiköhän muuten kauko-Idästä tulleet eivät radikalisoidu lähi-Idästä ja Afrikasta tulleiden tavoin?

Näiden ”asiantuntijoiden” mukaan myös pakolaisten joukossa tulevat terroristit olisivat punahilkkasadun juttuja.

Miksi ei vieläkään voida kertoa totuutta? Kuinka kauan tällaiset nollatutkijat ja ”asiantuntijat” saavat vääristää mediassa esitettävää uutisointia?

Tämänkaltainen uutisointi lähentelee propagandaa.
Virallisen totuuden mukaan tämäkään isku ei sitten liity juuri mihinkään, vai onko isku tälläkin kertaa vain yksittäistapaus ja/tai mielenhäiriö?

Jälleen yllätetty suvaitsevaisto kiinnittää huolestuneesti huomiota vain siihen, ettei kukaan vain sano rumasti islamista ja turvapaikanhakijoista.

Muslimit tappavat ihmisiä Euroopassa, mutta valtamediassa esitetään huolta kansalaisten ”vihapuheista” tulijoita kohtaan. Tämän kaiken on mahdollistanut EU:n rajat selällään -politiikka.
Ja valitettavasti tästäkin kärsii tavallinen kansa. Kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta lähes kaikki terroristit tässä ajassa ovat muslimeja.

Kristittyjen vainot ovat levinneet Lähi-idästä Välimerelle ja Eurooppaan. Välimerta ylittävillä pakolaisveneillä on murhattu kristittyjä heidän uskontonsa tähden.

Valtamediassa tämä on kuitenkin pyritty salaamaan koska se herättäisi kysymyksen: Kuinka järkevää on ottaa Eurooppaan sellaisia maahanmuuttajia joiden asenne eurooppalaista kulttuuria ja kristinuskoa kohtaan on ilmeisen vihamielinen, ja potentiaalisesti vaarallinen?

Lisäksi on aivan sama, onko terrori-iskun tekijä vaikkapa isis-järjestön jäsen tai ns. yksinäinen susi, koska molempien motiivit ovat jotakuinkin samat. Innoituksen lähde on molemmissa tapauksissa Koraanin tulkinnat.

Pääministeri Sipilä ja sisäministeri Orpo päästivät vuosi sitten maahamme 30 000 muslimia. He olisivat voineet estää tulijavirran, koska tulijat tulivat Suomeen Dublin-sopimuksen vastaisesti.

Nyt Sipilä ja Orpo pahoittelevat ja valittelevat Saksan iskuja. Kuitenkaan pahoitteluja ei heiltä tullut, kun kaksi muslimiturvapaikanhakijaa ryöstömurhasi miehen Kajaanissa.

Monet Euroopan päättäjät ovat menettäneet tilanteen hallinnan, pääasiassa siksi, että tosiasioita ei ole tunnustettu.

Joihinkin osiin Eurooppaa näyttäisi vähitellen tulevan samankaltainen kaoottinen pysyvä tila kuin on Afrikan ja Lähi-idän muslimialueilla, ns. uusi normaali. Voisi sanoa, että jopa paikoin sisällissodan kaltainen tilanne.

Muutamat itä-Euroopan maat kuitenkin tätä mielettömyyttä suoraselkäisesti vastustavat. Lisäksi ainakin Venäjän viranomaiset jo kuukausia sitten varoittelivat kansalaisiaan menemästä Euroopassa joulutoreille.

Seppo Heino, kaupunginvaltuutettu (ps.), Järvenpää

1,417 total views, 1 views today

Our prior year results included overhead cost reductions, favorable impacts from consolidating the beer stores in Ontario and equity income from our interest in the Montral Canadiens hockey club. These prior year impacts which did not reoccur this year accounted wholesale jerseys for more than 70% of the decline in first quarter Canada local currency income. USC held a 9 7 lead at halftime, and then coach Pete Carroll said he expected his team to overpower UCLA in the second half, like we always do. UCLA defense kept coming. The fact he is sticking with Ryan Fitzpatrick also not a good look. Bowles is lucky, for now, cheap nfl jerseys the tabloids are focused on the election. Actor Michael Patrick Thornton who uses a wheelchair in real life says he typically doesn’t like plays about people with disabilities. ”It’s brought up authentic nfl jerseys in a kind of, what I call ’What happened to Timmy?’ story where it’s kind of like an inspiring story of overcoming adversity and whatnot,” he says. Universally accepted as one of the best center players in basketball, Shaquille had only one weakness: free throws. Due to this, he was often victim to a strategy which involved fouling the center player, regardless of whether he was holding the ball at the time or not, forcing knock down free throws. Russell Wilson has been intercepted only twice in 304 pass attempts this season, or 0.7 percent; this is the cheap jerseys from china second lowest single season interception rate in league history, based on a 300 attempt minimum (Nick Foles, 0.6 percent for the 2013 Eagles). In his last four oakley outlet games in the month of November (all wins), Wilson has 13 TD passes, no interceptions, 308.8 yards per game, and a 141.3 rating.. Kendricks was drafted as an OLB and played Cheap Jerseys there as a rookie. You have to wonder what happened Cheap Football Jerseys to that promising player, as Kendrick’s play slipped considerably this past season. Ali 33, Frazier 31 for the last one. Apologies to Mr. When hitting, when hitting a wood higher in your golf shots, I think the easiest thing to do is to raise the tee height. You’ll notice my diver here is a very deep face driver, the clubs today with titanium are bigger heads, requires a higher tee. 2a, however, another characteristic temperature dependence clearly appears. A fitting free resistivity data analysis (see Fig. ET Sept. 16, 2016Los Angeles Rams quarterback Jared Goff, left, greets San Francisco 49ers’ Chris Harper after an NFL football game in Santa Clara, Calif., Monday, Sept. ”My drinking days started in college, but I didn’t realise I had a problem until my leg break in 2004,” she says. ”I was drinking quite heavily to numb everything, but I didn’t know back then that alcohol was a depressant, and I was already depressed about my injury.

10 thoughts on “Seppo Heino (PS): Nollatutkijoiden kommentit vääristävät uutisointia

 • 5.1.2017 at 21:09
  Permalink

  Seppo Heino puhuu täyttä asiaa. Hyvä. Muslimien pääsyä Suomeen on rajoitettava. Orpo ja Sipilä on saatava oikeuteen maanpetoksesta.

  Reply
 • 5.1.2017 at 22:31
  Permalink

  Teuvo Hakkarainen sai samaisesta lauseesta tuomion; ”kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta kaikki terroristit ovat muslimeja”, ja sai sen aivan aiheesta, tämä on valitettavan selkeää ja karkeaa rasismia. Hakkaraineni hän on vielä eduskuntaan äänestetty kansanedustaja, en koe olevani kauhean ylpeä tällaisesta edustajasta mutta kansa on puhunut, pulinat pois, Hakkaraisellekin löytyy sielunkumppaneita.
  Sen sijaan voisin sanoa pari sanaa maahanmuuttajista: Me olemme kaikki maahanmuuttajia, asukkaita on alkanut tulla n. 10000 vuotta sitten suomeen useasta eri kulttuureista, syitä väestön liikkumiselle on useita ja vastaustajia oletan olleen aina, mutta hyvinpä tänne on sitten pitemmällä aikavälillä sovittu, ja sotaa ei ole suomessa ollut pitkään aikaan.

  Reply
  • 6.1.2017 at 05:23
   Permalink

   ”sotaa ei ole suomessa ollut pitkään aikaan” Ei oo ollu ei, hyvä niin ja toivottavasti ei tulekaan. Eipä muuten ole ikinä tarvittu armeijaakaan suojaamaan joulurauhan julistusta. Mikä on muuttunut? Kuka vihaa kristillisiä perinteitä niin paljon että 2016 tarvittiin? Tuskin ainakaan Teuvo Hakkarainen ja hänen äänestäjänsä, en halua osoittaa sormella ketään mutta väkisinkin tulee mieleen että ajoitus ainakin natsaa aika hyvin vuosien 2015-16 muslimipakolaisvyöryyn. Tai sitten tämäkään ei liity mitenkään mihinkään…

   Reply
 • 5.1.2017 at 22:58
  Permalink

  Heikki, Suomalaiset on asuttaneet tämän karun ja kylmän maan ja tehneet tästä hyvän paikan elää ja olla. Älä sinä perkeleen idiootti kyrpä ikinä enää väitä suomalaisia jotka suomessa asuu mamuiksi. Sinunkaltaiset ihmiset on ihmispaskaa. Haista vittu!

  Reply
  • 6.1.2017 at 17:09
   Permalink

   Hei Suomalainen mies, olet oikeassa, ei suomalaisia oikein mamuiksi voi väittää, sillä meidän tiedetään asuneen täällä jo ainakin 40 000 vuotta sitten, eli olemme alkuperäiskansa, jota pitäisi vaalia. Sitä paitsi puhumamme kieli on yksi vanhimmista vielä käytössä olevista kielistä. Enkä kyllä käsitä, että näin pienen kansan, joka on aina elänyt vaikeissa olosuhteissa ja on saanut luotua hyvinvoinnin omalle kansalleen, pitäisi olla nyt jonkinlainen avoin sosiaalitoimisto koko maailman köyhille, jotka eivät itse ole saaneet mitään aikaiseksi omissa maissaan.

   Reply
 • 6.1.2017 at 09:07
  Permalink

  Teuvo Hakkarainen kirjoitti varomattomasti: ”Kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta kaikki terroristit ovat muslimeja.”
  Minä taas kirjoitin vahingosta viisastuneena: ”Kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta lähes kaikki terroristit tässä ajassa ovat muslimeja.”
  Näennäisesti pikkuasia, mutta kuitenkaan ei sitten ole. Media kirjoitti että Saara Aallon esitystä seurasi koko Suomi. Minä en ainakaan seurannut, ja tiedän että ei moni muukaan. Joten media valehteli tietoisesti ja Hakkarainen vahingossa ja vittuuntuneena.
  Kysymys on siitä, että missä yhteydessä ”saa” valehdella. Aiheiden rajat ovat veteen piirrettyjä viivoja. Kuitenkin mielestäni edelleen pätee sananlasku: ”Parempi virsta väärään kuin vaaksa vaaraan.

  Reply
 • 6.1.2017 at 11:05
  Permalink

  Sipilää-orpoa-soinia johtaa matanbuchus ja tämän käskyjä he noudattavat niikuin stubi, kaatainen, urpilaiainen, niinistö,lipponen,koivisto,ahtisaari,halonen tässä joitain mainitakseni ! SAATANA ON IHMISEN MUODOSSA ELI KUOLEVAISENA, mä tiedän että tätä on aivojen vaikea hyväksyä ja ymmärtää

  Reply
 • 6.1.2017 at 16:06
  Permalink

  Turha Soinia tähän on sotkea. Rajavalvonta ja poliisi ovat sisäministeriön tonttia. Silloinen sisäministeri Petteri Orpo ja pääministeri Juha Sipilä olisivat voinut estää virran ihan oman ulkomaalaislakimme perusteella, jonka mukaan hakemuksia ei tarvitse käsitellä turvallisen maan kautta tulevilta. Koska ao. asia ei ollut etukäteen sovitussa hallitusohjelmassa, jyräsivät kepu ja kok 2/3 enemmistöllään perussuomalaiset, jotka olisivat halunneet rajavalvonnan siihen toimintaan, joka on sen tehtävä. Loppuvuodesta 2015 perussuomalaisten 80-kohtainen tiukennuksia sisältänyt maahanmuutto-ohjelma pääosin kelpasi sitten hallituksen maahanmuutto-ohjelmaksi. Se ei kuitenkaan ollut kelvannut kokoomukselle eikä keskustalle kevään 2015 hallitusneuvotteluissa. Kuitenkin 2016 kokoomuksen johtama sisäministeriö vielä hidasteli tahallaan em. tiukennuksien täytäntöönpanossa, moni asia olisi asian suhteen pitemmällä kuin nyt, jos sisäministeriö ei näin olisi toiminut.

  Reply
  • 6.1.2017 at 20:07
   Permalink

   Kokoomuksen P.Orpolla oli ainakin kaksi vahvaa syytä sisäministerinä ollessaan ottaa suvakkitukijoukkojensa kanssa avosylin vastaan kaikki Tornionjoen yli marssineet kymmenet tuhannet partalapset ja pieni joukko TODELLISIA pakolaisia:

   Ensinnäkin kartuttaakseen pisteitä niiden ylikansallisten takapirujensa silmissä, jotka päättävät politrukin virkoihin valittavista Brysselin lihapatojen äärelle.

   Toiseksi:
   ”Ai niin, ja yksi juttu vielä…

   Sisäministeri Petteri Orpon puoliso, Nina Kanniainen-Orpo, on osakkaana lakiasiaintoimisto Lakiverstas Oy:ssä, jonka toiminta keskittyy viranomaisvalituksiin.

   Lakiverstas Oy on perustettu sopivasti juuri ennen pakolaisinvaasiota viime kesänä.
   http://www.lakiverstas.fi/Lakiverstas/Palvelut.html

   Pakolaiset tulevat tekemään tällaisten lakiasiaintoimistojen kautta pilvin pimein viranomaisvalituksia… joka tulee maksamaan todennäköisesti tuhansia euroja per valittaja… ja suurin osa kielteisen päätöksen saaneista tulee valittamaan.

   Ko. firma on nimenomaisesti keskittynyt viranomaisvalituksiin… joka hieman outo fokus sinänsä… että miksi keskittyä juuri viranomaisvalituksiin ja mikä on tällöin kohderyhmä saada asiakkaita; No tietysti kielteisen turvapaikan saaneet… eli nimenomaisesti väärin perustein tänne tulleet… eli nimenomaisesti Irakilaiset, somalit ja afgaanit, joita yllätys yllätys on Suomeen tullut suhteessa ylivoimaisesti eniten.

   Nina Kanniainen-Orpon viesti kertoo paljon:

   “Olemme tästä uudesta yrityksestämme hurjan innoissamme ja odotamme paljon uusia asiakkaita ja mielenkiintoisia toimeksiantoja.”

   -Ilja J/MV”
   http://mvlehti.net/2016/02/17/vielako-joku-uskoo-pakolaisten-invaasion-olevan-spontaania/

   Reply
  • 6.1.2017 at 20:31
   Permalink

   Kokoomuksen P.Orpolla oli ainakin kaksi vahvaa syytä sisäministerinä ollessaan ottaa suvakkitukijoukkojensa kanssa avosylin vastaan kaikki Tornionjoen yli marssineet kymmenet tuhannet partalapset ja pieni joukko TODELLISIA pakolaisia:

   Ensinnäkin kartuttaakseen pisteitä niiden ylikansallisten takapirujensa silmissä, jotka päättävät politrukin virkoihin valittavista Brysselin lihapatojen äärelle.

   Toiseksi: Mvlehti otsikoi 17.2.2016 ”Vieläkö joku uskoo pakolaisten invaasion olevan spontaania?
   Suomessa aloitettiin matujen laajamittaiseen vastaanottoon tähtäävä hanke jo 2013″

   Artikkelin loppupuolella otsikon
   ”Ai niin, ja yksi juttu vielä…” alla:

   ”Sisäministeri Petteri Orpon puoliso, Nina Kanniainen-Orpo, on osakkaana lakiasiaintoimisto Lakiverstas Oy:ssä, jonka toiminta keskittyy viranomaisvalituksiin.

   Lakiverstas Oy on perustettu sopivasti juuri ennen pakolaisinvaasiota viime kesänä.

   Pakolaiset tulevat tekemään tällaisten lakiasiaintoimistojen kautta pilvin pimein viranomaisvalituksia… joka tulee maksamaan todennäköisesti tuhansia euroja per valittaja… ja suurin osa kielteisen päätöksen saaneista tulee valittamaan.

   Ko. firma on nimenomaisesti keskittynyt viranomaisvalituksiin… joka hieman outo fokus sinänsä… että miksi keskittyä juuri viranomaisvalituksiin ja mikä on tällöin kohderyhmä saada asiakkaita; No tietysti kielteisen turvapaikan saaneet… eli nimenomaisesti väärin perustein tänne tulleet… eli nimenomaisesti Irakilaiset, somalit ja afgaanit, joita yllätys yllätys on Suomeen tullut suhteessa ylivoimaisesti eniten.

   Nina Kanniainen-Orpon viesti kertoo paljon:

   “Olemme tästä uudesta yrityksestämme hurjan innoissamme ja odotamme paljon uusia asiakkaita ja mielenkiintoisia toimeksiantoja.”

   -Ilja J/MV”

   Orpo on väläytellyt 1-2 miljardin euron lisäleikkauksista budjettiin. Hän on kuitenkin ”unohtanut” kertoa, että hänen partalapsensa loivat tarpeen lähes yhden miljardin lisäleikkaukselle.

   Reply

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.