Matti Järviharju Kansallisdemokraatit: Vankeutta sidosryhmän mukaan

Asema-aukiolla oli syyskuussa laillinen ja rauhallinen mielenosoitus. ”Äärivasemmistolainen narkkari” meni syljeskelemään lippisirivistöön ja herjaamaan rauhallisia mielenosoittajia.
Eräs mielenosoittaja potkaisi (hyppypotku) mielenosoitusta häiritsevää narkkaria tämän kaatuessa ja lyöden päänsä katuun. ”Normaalikunnossa” oleva henkilö ei ehkä olisi kaatunut ja jos olisi kaatunut olisi kyennyt suojaamaan itsensä loukkaantumiselta.

Äärisuvaitsevaiset ja ”vasemmistolehdistö” ilakoivat: Rasistit syyllistyneet ”murhaan”. Jos julkinen sana (vasemmisto) ja äärisuvaitsevat olisivat saaneet päättää, niin hyppypotkun tekijä olisi teloitettu paikanpäällä. Potku ei ollut tarkoitettu vammoja tuottavaksi, kaatuminen aiheutti vammat.

Näkyvästi ja toistuvasti uutisoitiin potkaisijan rikostiedot, mutta jätettiin kertomatta erimielisyyden aloittajan rikostiedot, joka lista oli tiettävästi pidempi. Huumehörhöstä pyrittiin tekemään pyhimys, kansallissankari jota syyttömästi kaltoin kohdeltiin. Tunnetusti huumeet aikaansaavat kuolemia.

Minkäänlainen väkivalta ei ole hyväksyttävää missään olosuhteissa. Suomen oikeuslaitos toimi, kuten oikeusvaltiossa tulee toimia. Jos asetelma olisi ollut toisin päin, niin todennäköisesti sylkijä olisi tuomittu ja potkun antaja vapautettu.

Kansallisdemokraatit ry
Puheenjohtaja
Matti Järviharju
www.Kansallisdemokraatit.fi

banner_money_v2_300x250

 

15,180 total views, no views today

Legendary NBA Players1. Michael Jordan: Jordan was the best overall player in history on offense and defense. Over last couple of years, we have provided insight into our cable affiliate revenue growth on an aggregate basis. Given some of the recent business model changes internationally, and the impact oakley outlet of foreign exchange rates, we think it might be more helpful to breakout the domestic affiliate growth as it constitutes the majority of our affiliate revenue.. But all of this was forgotten just a couple months ago when New England was blown out by Kansas City and fell to 2 2 on the Fake Oakleys season. The Cheap NFL Jerseys China talk that week in the NFL was that the Patriots’ time in the sun had come to an end. On Friday, the Thunder lost at home to the Arizona Rattlers, 69 42, and it isn’t uncommon for the combined score to reach more than 100 points in a game. That’s everything you want from your wallet Wholesale NFL Jerseys busting NFL experience, right?. User friendly I have read is the most important aspect. Then fresh and constant updated content for bloggers and such. 2. Joe Louis: The Brown Bomber holds the record for the most title defenses in any division hockey jerseys as he defended the heavyweight championship 25 times. ”All over Pyongyang are pictures of the Great Leader surrounded by flowers, and regular flocks of adoring citizenry . They would go to these little kiosks to buy flowers, and then set those flowers out at cheap football jerseys the shrines. This keeps your body feeling more energized through the day and prevents snacking. Create a well rounded diet that includes lean protein and complex carbohydrates, healthy fats and vitamins and avoid excess sugar and salt to hinder water retention and fat gain.. GREENE: Well, Mr. Crisman, you said you’ve been doing this you had a group of five originally. SIEGEL: That yes contrasts with what the NFL said just a few weeks ago before the Super Bowl. An official then said there was no established link. Chark said, ”We support him. You know, that was my roommate when I came in. Like any sport that evolved from another activity, the rules of Frisbee football are somewhat fluid. Further enhancements to the basics of Frisbee football have developed into an internationally recognized sport called Ultimate Frisbee. The NFL announced this past week that it will spend $100 million to advance concussion research. Some of that money will go into continuing efforts to develop a safer helmet. Mercedes have a stricthierarchy for pit wall to cockpit exchanges. But when he told Hamilton to put his foot down, Hamilton retorted that he was ’comfortable’ doing what he was doing.. The ”Michael Bays” love to play up any kind of severe storm Cheap Jerseys like it’s straight from the Book of Revelation. They’ve been waiting all year for this, and immediately become the weather version of the sensationalist reporter, knowing that all eyes are on them.

4 thoughts on “Matti Järviharju Kansallisdemokraatit: Vankeutta sidosryhmän mukaan

 • 6.1.2017 at 19:09
  Permalink

  NO NÄIHÄN SE OLISI MENNYT

  Reply
 • 7.1.2017 at 11:03
  Permalink

  Kansallisdemokraatit natsien parhaita ystäviä? Siksi heistä ei tule koskaan mitään!!! Kaukana isänmaallisuudesta! Nämä rauhanomaiset haluaa Suomen tilalle pohjoismaisen kansalllis sosialistisen valtion. Totta, ettei sylkijä ollut pulmunen ja oikeuden päätös oli oikein.

  Reply
  • 7.1.2017 at 13:42
   Permalink

   Eli mitää vahinkoa ei tullu narkkari hautaan loisimasta ja natsi linnaan .
   Kummallakaan ei oo vitunkaa virkaa

   Reply
 • 7.1.2017 at 19:22
  Permalink

  Matti puhuu niinkuin Suomessa nykyään on. Tavallinen suomalainen on kusessa suvakkikansanosan vuoksi.

  Reply

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.