Matti Järviharju Kansallisdemokraatit: Vankeutta sidosryhmän mukaan

Asema-aukiolla oli syyskuussa laillinen ja rauhallinen mielenosoitus. ”Äärivasemmistolainen narkkari” meni syljeskelemään lippisirivistöön ja herjaamaan rauhallisia mielenosoittajia.
Eräs mielenosoittaja potkaisi (hyppypotku) mielenosoitusta häiritsevää narkkaria tämän kaatuessa ja lyöden päänsä katuun. ”Normaalikunnossa” oleva henkilö ei ehkä olisi kaatunut ja jos olisi kaatunut olisi kyennyt suojaamaan itsensä loukkaantumiselta.

Äärisuvaitsevaiset ja ”vasemmistolehdistö” ilakoivat: Rasistit syyllistyneet ”murhaan”. Jos julkinen sana (vasemmisto) ja äärisuvaitsevat olisivat saaneet päättää, niin hyppypotkun tekijä olisi teloitettu paikanpäällä. Potku ei ollut tarkoitettu vammoja tuottavaksi, kaatuminen aiheutti vammat.

Näkyvästi ja toistuvasti uutisoitiin potkaisijan rikostiedot, mutta jätettiin kertomatta erimielisyyden aloittajan rikostiedot, joka lista oli tiettävästi pidempi. Huumehörhöstä pyrittiin tekemään pyhimys, kansallissankari jota syyttömästi kaltoin kohdeltiin. Tunnetusti huumeet aikaansaavat kuolemia.

Minkäänlainen väkivalta ei ole hyväksyttävää missään olosuhteissa. Suomen oikeuslaitos toimi, kuten oikeusvaltiossa tulee toimia. Jos asetelma olisi ollut toisin päin, niin todennäköisesti sylkijä olisi tuomittu ja potkun antaja vapautettu.

Kansallisdemokraatit ry
Puheenjohtaja
Matti Järviharju
www.Kansallisdemokraatit.fi

banner_money_v2_300x250

 

15,162 total views, 1 views today

4 thoughts on “Matti Järviharju Kansallisdemokraatit: Vankeutta sidosryhmän mukaan

 • 6.1.2017 at 19:09
  Permalink

  NO NÄIHÄN SE OLISI MENNYT

  Reply
 • 7.1.2017 at 11:03
  Permalink

  Kansallisdemokraatit natsien parhaita ystäviä? Siksi heistä ei tule koskaan mitään!!! Kaukana isänmaallisuudesta! Nämä rauhanomaiset haluaa Suomen tilalle pohjoismaisen kansalllis sosialistisen valtion. Totta, ettei sylkijä ollut pulmunen ja oikeuden päätös oli oikein.

  Reply
  • 7.1.2017 at 13:42
   Permalink

   Eli mitää vahinkoa ei tullu narkkari hautaan loisimasta ja natsi linnaan .
   Kummallakaan ei oo vitunkaa virkaa

   Reply
 • 7.1.2017 at 19:22
  Permalink

  Matti puhuu niinkuin Suomessa nykyään on. Tavallinen suomalainen on kusessa suvakkikansanosan vuoksi.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *