Susihavainto vihdissä

Vihdin kirkonkylällä nähty viikonlopun aikana kolmen suden ryhmä, nyt Otalampi FB ryhmässä huhutaan susien liikkuvan Vakkamäentiellä Otalammella. Myös vihdin Pääkslahdessa on tehty havainto.

kartta
Kuvakaappaus Google maps

Susihavainnot vihdissä ovat toistaiseksi olleet aika harvinaisia. vihdinuutiset kirjoittivat viimeksi havainnosta Vihtijärvellä 21.9.2016.

Susista ei tiedettävästi ole koitunut harmia vielä.

susi3
Kuvakaappaus Vihdin fb ryhmä

banner_money_v2_300x250

18,188 total views, 3 views today

8 thoughts on “Susihavainto vihdissä

 • 8.1.2017 at 17:19
  Permalink

  Nyt on oiva tilaisuus pääkaupunkilaisten ihailijoiden tulla katsomaan ja halaamaan. Määräävät kohta Vihdin susireservaatiksi, valmistautukaan vaan muuttoonKoska susihan oli täällä ensin…

  Reply
 • 8.1.2017 at 18:56
  Permalink

  Suden reviiri on säteeltään noin 30km. Se kiertää reviirinsä noin 10vrk:n aikana. Joten, 10 päivän päästä on mahdollisuus tehdä samoilta paikolta havaintoja. Toivottavasti kaikki pulleat vihreät menevät metsiin ja pelloille telttailemaan noina öinä.

  Reply
 • 8.1.2017 at 22:20
  Permalink

  ei helvetti..voisko laittaa faktat jos jotain pitää julkasta..kolmen suden lauma oli tosiassa kolme peuraa ylittämässä tietä..ja yksi susi on nähty eri pikkukylissä vihdissä. Ihan turha lietsoutua yhden hukan takia kun niitä on täällä perämetsissä aina ollut, ei tämä ole eka eikä todellakaan ainoa.

  Reply
 • 9.1.2017 at 09:36
  Permalink

  Ei ole lietsomista, vaan tiedottamista jotta ihmiset osaisivat pitää lemmikkinsä turvassa, ettei turhia haavereita satu.

  Reply
 • 9.1.2017 at 10:32
  Permalink

  Tiedottamista? Kolme peuraa muuttuu seuraavalla nettisivulla sudeksi… Heh 🙂

  Reply
 • 9.1.2017 at 17:30
  Permalink

  Suomessa oli 1800-luvun loppupuolella viisaitakin poliitikkoja: heidän säätämänsä tapporahan ansiosta sekä ihmisiä ja varsinkin lapsia sekä kotieläimiä tappaneet sudet ja sudet ylipäätään ammuttiin Suomesta lähes sukupuuttoon. Nyt sitten EU-diktatuurin tukemat petojensuojeluhörhöt ja heitä kannustava propagandamedia suoltavat TEHOTOISTONA aivopesua, että Suomessa sudet eivät ole tappaneet ketään sataan vuoteen!

  Reply
 • 9.1.2017 at 19:52
  Permalink

  Sus siunakkoon. Oikeen 3 sutta. Lapset turvaan ja armeija paikalle. Maaseudulla 8 suden lauma ei etelän päättäjien mielestä ollut uhka aikoinaan? No ei ole kun elää niin ettei koirat ja kissat katoa. Mutta mitä eroa on sudella ja Sipilä? Susi tappaa yhden nopeasti. Sipilä käännyttää nälkään100 000 ihmistä. Eli vaara on jo kehä 1 sisällä ja kukaan ei pelkää vaikka on monta Sipilää

  Reply
 • 9.1.2017 at 23:08
  Permalink

  Ei mitään uutta .Vihdissä on susihavaintoja tehty aikaisemminkin. Kirkonkylällä jolkotteli viiden suden lauma peltopolunpäässä oliva lähdepurosta vettälitkimässä aamulla viidenjälkeen kun metiin töihin vuosi taisi olla 2011 tammikuuta .Ei viittity niistä paljo huudella ettei ihmiset olis panikoitunu.Sinne lähtivät sipilänmäkeen päin jolkotteleen meidät huomattuaan,kai ne johkiin Metsäkylän tai Olkkalansuunnalle varmaan menivät.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *