Uusi kolikonkokoinen seurantalaite, hinta ei päätä huimaa

Markkinoille hiljattain tullut thetrackr Seurantalaite on kokonsa puolesta hyvinkin kätevä. Laite on noin 2€ kokoinen ja sen saa kiinnitettyä esimerkiksi avaimiin helposti lenkillä. Laite itsessään käyttää gps yhteyttä ja laitteen oston lisäksi tarvitsee vain ladata ilmainen sovellus älypuhelimeen.

Trackr laitetta voi käyttään moneenkin, edellämainittuihin avain nippuihin, laitteen voi piiloittaa autoon, pyörään, veneeseen tai ihan mihin esineeseen jonka voit kadottaa tai mikä voi joutua varastetuksi. Napin voi myös liittää esimerkiksi lemmikkisi kaulapantaan, jolloin tiedät aina missä koirasi tai kissasi kulkee. Laite toimii myös toisinpäin, eli kolikon kokoisesta lähetimestä löytyy pieni nappi, jota painamalla puhelimesi alkaa piipata. Näin löydät kadonneen puhelimesikin vaivatta. Hintaa laitteelle kertyy noin  29€, eli isoja investointeja ei tarvitse tehdä.

Video näyttää kuinka helppokäyttöinen laite on:

 

banner_money_v2_300x250

812 total views, 2 views today

5 thoughts on “Uusi kolikonkokoinen seurantalaite, hinta ei päätä huimaa

 • 8.1.2017 at 22:03
  Permalink

  Näitähän voi asentaa matujen persuksiin niin näkis missä ne kulloinkin kulkee.

  Reply
 • 8.1.2017 at 23:36
  Permalink

  Tuossa on se heikkous että siinä ei ole GPS -vastaanotinta lainkaan. Eli ei toimi Suomessa. Paitsi ehkä lähimmän GSM-maston tarkkuudella.
  (Mainostettu GPS-crowsoursing tarkoittaa sitä että jos samassa mastossa on kiinni toinen henkilö jolla on samanlaisen laitteen appi puhelimessaan, ja päällä, ja puhelimen GPS päällä, jolloin systeemi palauttaa tämän toisen puhelimen sijainnin. Eli vaatii että samanlaisen laitteen käyttäjiä pitää olla ympäristössä todella tiheässä. Minä sanoisin että tämä on huijausta.)

  Reply
 • 9.1.2017 at 02:01
  Permalink

  Tekniikka kehittyy ja ihminen taantuu.Näitä tullaan tulevaisuudessa todellakin tunkemaan ihmisten perseeseen että nähdään missä se käppyrä seikkailee.

  Reply
 • 9.1.2017 at 17:16
  Permalink

  Taas yksi askel lähemmäksi täydellistä orwelilaista Uuden maailmanjärjestyksen tyranniaa!

  Reply
 • 18.1.2017 at 10:45
  Permalink

  ebaystä saa röökiaskin kokoisia ”oikeita” GPS seurantalaitteita parillakympillä missä GSM moduuli ja liitettävissä esim powerbankkiin , auton/mopon/moottorikelkan sähköön… en ostaisi tuollaista nappia se on ihan huijausta ei siinä ole GPS vastaanotinta , ks. ”Veteraanin” kommentit yllä !

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *