Käräjillä ratkaistaan, onko Ilmajoen talousjohtaja ”räkänokka”.

Ilmajoella kuohuu: Kunnan hallinto- ja talousjohtaja on kuullut kunnanhallituksen kokouksessa olevansa ”räkänokka”.  Tehdyn rikosilmoituksen poliisi on arkistoinut vähäpätöisenä, joten asiaa käsitellään työsuojelullisena tapahtumana.  

Kiistaa herättäneen luonnehdinnan lausui kuntapoliitikko ja varakansanedustaja Juha Mäenpää ilmajoen kunnanhallituksen kokouksessa: ”Turpa kiinni saatanan räkänokka!” Talousjohtaja Miika Sillanpää koki käytetyn sanonnan häiritsevänä.

Ilmajoella on tiettyjä perinteitä suhtautumisessa herroihin. di-gold

Asiasta uutisoi Ilkka mm. 09.01.2017, uutisen kommentointimahdollisuus on poistettu.

 

banner_money_v2_300x250

1,543 total views, 2 views today

November 24: Crewe director of football Dario Gradi releases a statement saying he knew nothing about the allegations at his club until a coach was convicted in 1994. Manchester City announce they are ’undertaking a thorough investigation’ into allegations of wrongdoing in their youth system in the 1970s and 1980s. But sleepless nights or no, I really did not want to leave Cartagena. I was so glad that this was my entry point for the South American continent custom jerseys but also felt this longing feeling that here was a special place that was not be loved and left so quickly. The Komen Foundation has a lengthy list of risk factors, yet does not list exposure to toxins among them;As noted in the 2003 article ”Compromised”, ”Participants in the Race for the Cure are often greeted as they cross the finish line with live music, inspirational speakers and acres of colorfully adorned corporate booths. Pink, the chosen color of the international breast cancer movement, is everywhere, on hats, T shirts, teddy bears and ribbons. Registration is also helpful because as a member of the site you’ll be able to view other areas like forums. In forums, information is available if you are looking for specific TV shows or movies, or even if you’re having streaming problems. Chinese Asian women and Japanese women are generally slimmer than caucasian women, and in other countries, and that is a fact. Average height for women in Canada cheap oakleys and the US is 5 ft.3″, 5 ft.4″ and avg. He earned a master and doctorate degrees from Indiana University. He was Fake Oakleys assistant professor and assistant baseball coach at California State University Northridge (1961 65). Air max That thing floating for tommy hilfiger online a while, cheap jordan mont blanc when air jordan shoes the high roof, longchamp taschen low draw from the bed when the past, but relojes fortunately p90 did not encounter, and finally got into the chimney, air force just gucci shoes fake oakleys outlet got opinions tory burch handbags thud explode. So giuseppe shoes many years on this adidas hilltop me what kind of michael kors mine heard, can not really remember now louis vuitton again the north face outlet there are instyler ionic styler so swarovski jewelry loud sound, shook a few Wholesale NFL Jerseys days good new balance buzz in my ear, coach outlet store online left chi flat iron ear hermes birkin down the problems, now beats by dr dre hard of hearing. AT will indeed face challenges expanding its operations in Latin America, especially when competing with a few well established companies that have been dominating the industry for a long period of time, but the most important investor takeaway is the fact that there is definitely a market opportunity for ATAs shown in the graph, AT had less than a 10% market share in Mexico, which is well below the market shares of the two companies that are dominating the wholesale nfl jerseys industry America Movil (NYSE:AMX) at 70% and Telefonica (NYSE:TEF) at 22% (as of June 2015). AT management team will need to devote an appropriate amount of capital to its international operations but again the growth potential is there if the company is able to execute on its long term strategy.

3 thoughts on “Käräjillä ratkaistaan, onko Ilmajoen talousjohtaja ”räkänokka”.

 • 10.1.2017 at 09:18
  Permalink

  Tämä Sillanpää lienee sellainen mies jonka varjo on pidempi kuin mies itse. Ja kun oma käytös ärsyttää muita, pitää saada sanottavansa sanottua eikä muut saa olla sitä vastaan. Ja heti kun joku on, niin sitten itketään ja juostaan ”isoveljen” syliin.

  No, kunnianloukkauksena se ei mene läpi koska sitä ei tehty yleisesti ja laajalle ryhmälle. Kenties joku ”mielensäpahoittamispykälä” sopii tähän.

  Mutta on se erikoista jos kunnan virkamies ei ymmärrä omaa asemaansa. Hän on kuntalaisia varten eikä päinvastoin.

  Reply
 • 10.1.2017 at 09:59
  Permalink

  Vai että oikein rikosilmoitus! Kyllä on pohjalaiset nykyään herkkähipiäisiä. Ei muuta kun hametta sitten päälle vaan ja puukkoja tuppeen. Sillanpää koki sanonnan häiritsevänä. Voi voi! No, talousjohtajalle tiedoksi, että minäkin koen häiritsevänä työpaikallani nuorten jatkuvan uhkailun, huorittelun ja vittuilun! Mutta jos siihen puuttuu, niin rasismi!

  Reply
 • 10.1.2017 at 12:02
  Permalink

  Ilimajoki on ollut aina merkittävä pitäjä, jo niistä ajoista alkaen kun se oli vanhaa Kainuun kuningaskuntaa ja sen jälkeistä Kyrön suurpitäjää. Nuijasotaa voi hyvinkin pitää rajana, kun vanha Kainuu liitettiin ruotsalaisten hallinnoimaan, Turun ympäristöstä hiljakseen hivuttamalla levinneeseen ”varsinaiseen suomeen”. Vielä 1800-luvulla Ilmajoen pitäjä oli hyvin edistyksellinen, kun Helsinki oli vain pelkkä lehemäkääly. Ajan myötä Ilmajoen sivukylät erkaantuivat emäpitäjästä ja -kirkosta saaden ensin kappelioikeudet, kirkon ja lopulta muuttuivat omiksi kunniksi.

  Ilmajoen kunnan yksi parhaimpia kunnanjohtajia oli Erkki Kiskola, rahvas josta pidettiin ja jota arvostettiin. Kiskola osasi johtaa kuntaa viisaasti 30 vuotta ja hänen aikana kunta kehittyi voimakkaasti maatalousvaltaisesta pitäjästä rakennus- ja teollisuuspaikkakunnaksi myös lisäten eri alojen koulutusta. Koskenkorvalla oleva viinatehdas oli ja on kunnan ja koko Suomen kruununjalokivi, jota Suomen eliitti mielii pistää lihoiksi. Vesi-Seppo oli kunnallisen jätevesitekniikan edelläkävijä, laajentaen rakennusprojekteissa toimintaansa aina arabimaailmaa myöden. Seppo Hautalan perheyhtiö oli ensimmäisiä jotka alkoi nykyaikaistaa Libyaa, laajenten sieltä Saudi-Arabiaan ja Irakiin, joka oli silloin yksi alueensa kehittyneimmistä valtioista ennen amerikkalaisten tuloa. Suomenruotsalaisen rahan ja Lohjan kateus, sekä Suomen Pankin pääjohtajan, sittemmin presidenttinä toimineen Koiviston tuhoamistoimet johtivat hyvin varakkaan insinööritoimiston tuhoon ja konkurssiin. Selvittämättömien pesien varallisuudesta monet konkurssiasiamiehet ovat saaneet elämänikäisen tulonsa, aina näihin päiviin saakka.

  Kunnanjohtaja Erkki Kiskolan hautajaisissa sattui erikoinen tapaus, kuin viestiksi jälkipolville. Laskettaessa vainajaa hautaan jonkun laskijan ote lipsui ja kunnanjohtaja meni pää edellä haudan pohjalle tullen ulos arkusta, aivan kuin merkiksi että Ilmajoen kunnan asiat tulee menemään tästä lähtien päin persettä. Ja niin tapahtui. Muutaman omanedun tavoittelijan toimet ei juurikaan kehuja ansaitse, vai miltä kuullostaa kun kunnan omistama 80 hehtaarin suuruinen metsäala myydään pois markalla, että ”lakeuden tappi” saa perustaa kaatopaikan sinne. Entä kun Suomen toiseksi varakkain osuuskauppa, saadaan puolessa vuodessa konkurssikypsäksi ja liitetään sisään istutetun pulvaanin avulla muutama vuosi aikaisemmin perustettuun Etelä-Pohjanmaan osuuskauppaan. Sanovat että Ilmajoella osuuskaupalla maksettiin Seinäjoen velat. Kolmantena muttei vähäisimpänä, Ilmajoen käsi- ja taideoppilaitos sulautettiin rakennuksineen kaikkineen Seinäjoella toimivaan Seduun… vain euron hinnalla. Vielä olisi paljon muutakin, josta kuntalaiset eivät ole hyötyneet ja saati saaneet mitään, mutta harvat ovat varallisuutensa hankkineet saadakseen luottamuspaikkoja muualta.

  Tämä nykyinen on tervettä kuntapolitiikkaa, se puhdistaa ilmaa kuin ukkonen kesäsäätä. Jospa järki palaisi takaisin kunnan ja sen viranhaltijoiden itsekkäisiin toimiin.

  Reply

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.