Gansta-Dj joutui poliisin pysäyttämäksi, vaatii anteeksipyyntöä.

Viime viikolla (04.01.) joutui tummahipiäinen dj, taiteilijanimeltään DMO Deejay, poliisin pysäyttämäksi liikkuessaan samanhenkisessä seurueessa autolla öisessä Lontoossa. Nyt Scotland Yard aikoo pyytää pysäytetyiltä anteeksi ja moittia työnsä tehnyttä poliisia.

Mr.DMO on tehnyt ”gansta”-tyylistä itselleen tavaramerkin, ja hän pukeutuu ja käyttäytyy sen mukaisesti. Jos ganstailulla saa tiskijukka-keikkoja, niin voi joutua poliisin silmätikuksi toisaalla. DMO Deejay kuitenkin valittaa. No, sekin on osa ammatillisen imagon rakentamista.

Tapaus on jossainmäärin paralleelinen Suomessa show-uraa rakentavan ”Mustan Barbaarin” tapauksen kanssa: Poliisin käytännössä aina harrastaman potentiaalisten asiakkaiden profiloinnin, ja siitä seuraavan henkilöllisyyksien tarkastamisen, ja yliherkästi reagoivien tummaihoisten kokemukset lähtevät helposti elämään mediassa omaa elämäänsä.

Asiasta kertoi Mirror 10.01.2017: http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/a-car-full-black-guys-9596451

Löysimmekin DMO Deejayn oman videon siitä, miten hän ja seurueensa käyttäytyvät ajeluretkillään silloin kun poliisia ei ole paikalla. Kadullaliikkujia pelotellaan paukahtavilla äänillä, ja naureskellaan niin makeasti, kun nämä reagoivat.

Jos lontoolaiset, ihonväristään riippumatta, säikkyvät kallista autoa, jossa mustia miehiä kultaketjut kaulassaan, kuten videoista näkee, ja jos vielä kuuluu yllättäviä paukahduksia, niin pitääkö koko Lontoon pyytää Dj:ltä anteeksi, että pelästyvät (=etnisesti profiloivat) hänen autoseuruettaan?

Harrastuksena näyttää videoista päätellen olevan hankkiutuminen toistuvasti poliisi pysäyttämäksi. Toki Dj voisi itse pyytää anteeksi uhkaavaksi koettua käytöstään, mutta nykyisessä mielipideilmastossa se ei tulle kenellekään mieleen. 

5,433 total views, 2 views today

One thought on “Gansta-Dj joutui poliisin pysäyttämäksi, vaatii anteeksipyyntöä.

  • 12.1.2017 at 11:47
    Permalink

    Kun neekerin auton liepeillä paukkuu niin se pitää aina pidättää. Jos ei muusta niin yleisen rauhan rikomisesta.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *