Gansta-Dj joutui poliisin pysäyttämäksi, vaatii anteeksipyyntöä.

Viime viikolla (04.01.) joutui tummahipiäinen dj, taiteilijanimeltään DMO Deejay, poliisin pysäyttämäksi liikkuessaan samanhenkisessä seurueessa autolla öisessä Lontoossa. Nyt Scotland Yard aikoo pyytää pysäytetyiltä anteeksi ja moittia työnsä tehnyttä poliisia.

Mr.DMO on tehnyt ”gansta”-tyylistä itselleen tavaramerkin, ja hän pukeutuu ja käyttäytyy sen mukaisesti. Jos ganstailulla saa tiskijukka-keikkoja, niin voi joutua poliisin silmätikuksi toisaalla. DMO Deejay kuitenkin valittaa. No, sekin on osa ammatillisen imagon rakentamista.

Tapaus on jossainmäärin paralleelinen Suomessa show-uraa rakentavan ”Mustan Barbaarin” tapauksen kanssa: Poliisin käytännössä aina harrastaman potentiaalisten asiakkaiden profiloinnin, ja siitä seuraavan henkilöllisyyksien tarkastamisen, ja yliherkästi reagoivien tummaihoisten kokemukset lähtevät helposti elämään mediassa omaa elämäänsä.

Asiasta kertoi Mirror 10.01.2017: http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/a-car-full-black-guys-9596451

Löysimmekin DMO Deejayn oman videon siitä, miten hän ja seurueensa käyttäytyvät ajeluretkillään silloin kun poliisia ei ole paikalla. Kadullaliikkujia pelotellaan paukahtavilla äänillä, ja naureskellaan niin makeasti, kun nämä reagoivat.

Jos lontoolaiset, ihonväristään riippumatta, säikkyvät kallista autoa, jossa mustia miehiä kultaketjut kaulassaan, kuten videoista näkee, ja jos vielä kuuluu yllättäviä paukahduksia, niin pitääkö koko Lontoon pyytää Dj:ltä anteeksi, että pelästyvät (=etnisesti profiloivat) hänen autoseuruettaan?

Harrastuksena näyttää videoista päätellen olevan hankkiutuminen toistuvasti poliisi pysäyttämäksi. Toki Dj voisi itse pyytää anteeksi uhkaavaksi koettua käytöstään, mutta nykyisessä mielipideilmastossa se ei tulle kenellekään mieleen. 

5,442 total views, no views today

are nfl kickers getting betterThe latter half of the trailer is a little more conventional, and shows clips of characters discussing the titular Kane, making both him and the movie sound somewhat interesting. But it’s hard to get past that opening stretch, and the knowledge that possibly the greatest American film of all time sold itself using a montage of screwball zaniness not seen in a single frame of the movie proper.. So it’s not an enhanced season, as the owner’s call it. It’s two more end of the season games where players are already beat up, nicked up, and knocked out.”. The app will likely be updated in the future, unless the NFL opens its NFL Mobile app up to other carriers. NFL ’11 lets you stay up to date with the cheap nfl jerseys latest scores, highlights and transactions from your favorite NFL team. With that in mind, the Patriots might be better off moving down the board to acquire more picks, rather than moving up the board to grab a particular prospect. The Patriots draft an average of nine players per season under head coach Bill Belichick, but they’ve gone over 10 picks in three of their past seven drafts, so anything is possible.. Factors outside the scorebook have also contributed to Matthew Wade’s recall at the expense of Peter Nevill, who can count himself very unlucky, a fall guy in many ways for the failures of those above him in the order. He’s also been culled Baratas Replicas Ray Ban essentially because he’s a nice guy. Run to the right of the first cone and to the left of the second cone. When you get to the 10 yard line, pick up the first baton and run back the same way alternating the side of the cone your run to and put the baton on the goal line. Another development that gives us great optimism is the series of reverse comp deals that we did during the quarter. Just like the Time Warner Cable deal a year ago, we once again proved the value of CBS this summer during negotiations with the incumbent CBS affiliate in Indianapolis. Dissent is Cheap Jordan Sale encouraged opinions are on the table. The trouble begins Monday Friday 12pm ET.THE TOM SULLIVAN SHOWWeekdays 3pm 6pm ETTom Sullivan is a daily, topic driven look at news and issues that have or will have impact on your life along with a give and take discussion with listeners on those issues. If you read a Qatari newspaper you wouldn even know they may have the hosting gig taken away from them. The newspapers continue to posts cheap jordans for sale stories about how the new stadiums and train lines are being built for the big event. The materials you need for this is a golf ball, if you’re going to hit cheap ray bans golf balls. You could do it with just a golf club, a fairway wood.

One thought on “Gansta-Dj joutui poliisin pysäyttämäksi, vaatii anteeksipyyntöä.

  • 12.1.2017 at 11:47
    Permalink

    Kun neekerin auton liepeillä paukkuu niin se pitää aina pidättää. Jos ei muusta niin yleisen rauhan rikomisesta.

    Reply

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.