PS Laura Huhtasaari aktiivisena, saako puheenjohtajakisa yhden ehdokkaan lisää?

Laura Huhtasaari on ollut koko hallituskauden hyvin aktiivisesti esillä niin mediassa kun kansan keskuudessakin. Lauralle on selvästi tärkeää kuunnella kannattajiaan ja antaa kannattajiensa sanan kuulua. Tämä käy hyvin selväksi, kun seuraa Lauran facebook sivustoja, niin henkilökohtaisella sivulla, että politiikkasivulla Laura kirjoittaa paljon näkemyksiään ja antaa ihmisten kommentoida suhteellisen vapaasti, sekä puolesta, että vastaan. Laura jaksaa vastailla kysymyksiin ja osallistua keskusteluihin aktiivisesti.

Viimepäivien poiminnat kertovat selvästi mahdollisesta halusta osallistua puheenjohtajakisaan ja sitä Lauralle keskuseluissa onkin ehdotettu paljon. Laura on itse julkisuudessa sanonut kannattavansa Jussi Halla-Ahoa puheenjohtajan paikalle. Onko nyt suuri kannattajajoukko saanut Lauran miettimään myös omaa osallistumista?

Laura otti facebookissa vahvasti kantaa Eu:sta eroamisen puolesta. Lauran mielestä pitäisi perustaa työryhmä, joka alkaa jo tässä vaiheessa miettiä eron vaikutuksia, koska Eu natisee jo liitoksistaan ja on vain ajan kysymys milloin suurien muutosten aika on.

Poiminta Lauran sivuilta:

Maailma muuttuu nyt nopeammin kuin naismuistiin koskaan aikaisemmin. Ottakaamme ajasta vaarin. Ehdotankin nyt Suomi100 -hengessä, että perustamme ajatuspajan Suomen euro- ja EU-eroon varautumiseen. Olemme EU:ssa olleet vain reagoimassa ja toteamassa tapahtuneita asioita. Nyt on aika olla ajoissa vaikuttamassa, kun EU:n hajoaminen on alkanut. Ajatuspaja keräisi tietoa, laatisi analyysejä, etsisi heikkouksia ja vahvuuksia. Ennen kaikkea se varmistaisi onnistuneen tien pois rahaliitosta ja EU:sta. Se olisi lahja itsenäiselle Suomelle.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Laura on ottanut vahvasti myös kantaa amerikan presidenttikiistaan.

Amerikkalaiset saivat presidentiksi Miehen! Eivät hiirtä!

Onhan se poikkeuksellista, kun poliitikko pitää lupauksistaan kiinni. Kunnioitettavaa ja hyvä esimerkki muille. Trump aikoo rajoittaa pakolaisten maahanpääsyä seitsemästä Lähi-idän ja Afrikan maasta: Irakista, Iranista, Libyasta, Somaliasta, Sudanista, Syyriasta tai Jemenistä.

Trump-viha alkaa olla jo koomista ja pelottavaa. Vaalit on käyty ja nyt pitää lähteä näistä lähtökohdista. Kaikki tietävät, että Hitleriin vertaaminen on yksi isoimpia loukkauksia. Suomen poliitikkoja oli mukana marssilla, jossa Trumpia verrattiin Hitleriin. Onko todellakin Suomen etu kenkkuilla Yhdysvalloille? Ei muiden maiden johtajia tarvitse rakastaa, kyse on diplomatiasta. Poliittinen satiiri on demokratian suola. Satiiri on vaikea laji. Tavallinen huumori on helpompi laji. Kansanedustajat ovat kuitenkin Suomen valtion virallisia edustajia. Kansanedustajilla on vastuu pitää diplomaattisia suhteita yllä. Diplomatialla ei tavoitella sitä, että miten onnistuisi loukkaamaan toista mahdollisimman hyvin.

Poiminnat puheenvuoro.uusisuomi

Trump-vihalla Laura tarkoittaa Erkki Tuomiojan Trumpin vetaamista hitleriin, tästä kertoi esimerkiksi iltalehti

Laura toivoo myös Yhdysvaltojen purkavan Venäjäpakotteet jolloin Suomikin pääsisi pakotteista pikkuhiljaa eroon, Lauran mielestä Suomi on saanut tästä taloussodasta pahasti takkiin.

Poliitikkona Laura on selvästi Soininkaltainen arvostelua pelkäämätön rohkea edelläkävijä, joka suuntaa katseensa pitkälle tulevaisuuteen ja uskaltaa seistä sanojensa takana. Laurasta todellisen kansanedustajan tekee se kuinka Laura kuuntelee kannattajiaan ja ottaa osaa moniin tapahtumiin, jossa pääsee Lauralta kysymään ja keskustelemaan asioista.

 

 

5,058 total views, 4 views today

The majority of the cases on this list are related to food or drink products claiming to have benefits they do not have or, at the very least, that the company does not have the evidence to support. Diamond Foods, for one, was sued after it claimed its walnuts cheap football jerseys have heart benefits without having supporting evidence. But really he was a local cheap nba jerseys hero and he had that cheap China Jerseys special connection that certain players form with their local communities. It seems like every team, every city has a guy who cheap jerseys china takes on, you know, folk hero status due in large part to how he plays the game. People, like myself, who are literally voiceless, were heard. Loud and clear. Dan Schulman, who joined the company from American Express, will be CEO of PayPal, while Devin Wenig, who is now president of the Marketplaces division, will become CEO of eBay (NASDAQ:EBAY). They will both get an annual salary of $1M post breakup, plus cash bonuses and equity awards of as much as $13M.Chesapeake Energy +2.4% premarket after Carl Icahn disclosed an increased stake in the company. The NFL declined an interview request, citing confidentiality rules. A league spokesman did say in an email, it’s not unusual for the process to take a lengthy period of time to ensure accurate test results and due process protection for the player. Some Cheap Football Jerseys of the protests have drawn the ire of police. In Miami, the union that represents the Broward County Sheriff’s Office called on the department to stop providing security details for Dolphins’ games after four members of the team knelt during the anthem last week. I’m glad I can go to the facility during my suspension. I look forward to going to meetings, working out individually, and learning from my coaches and teammates. Montana has a philanthropic nature, which is evidenced through his support of many charities. His primary charity is Feeding America, which he supports through endorsing fundraising events and private donations. When the Browns got the ball back, quarterback Jason Campbell was sacked by Brett Keisel (please don’t let this be your last year, Beard), and he fumbled the ball, which was recovered by the Steelers. When the Steelers took over possession, Roethlisberger threw an interception to Craig Robertson, which was probably a tad frustrating for the defense. Include information about Cheap Football Jerseys the project, location, tentative date of completion, and your goals and objectives. In closing, invite the corporation or business to support your organization with a specific request. Certain supplements may can also affect your cheap jerseys blood pressure, particularly stimulants in many energy products such as guanara, ma huang and ephedra. In many cases, a lifestyle change is what you need to reduce blood pressure.

4 thoughts on “PS Laura Huhtasaari aktiivisena, saako puheenjohtajakisa yhden ehdokkaan lisää?

  • 28.1.2017 at 21:52
    Permalink

    Lauran olis varmaan parasta loikkia Kansalaispuolueeseen.

    Reply
  • 28.1.2017 at 23:23
    Permalink

    Halla-aho puheenjohtajaksi ja Huhtasaari puheenjohtajistoon, eikös Laura ole näin jo vähän tuuminutkin.

    Reply
  • 29.1.2017 at 09:55
    Permalink

    Äänestin ”EI” Lauralle koska persissa, valtaapitäviä nuoleskelevassa puolueessa, hänet uhrataan rahan alttarille. Hänen pitäisi ymmärtää sirtyä reformin riveihin jossa hän voi aidosti palvella kansaa.

    Niin kauan kuin hän on Persuissa, hänellä on kannattajia jotka eivät tule äänestäään häntä puolueen vuoksi, koska eivät halua antaa puolueelle yhtään ääntä.

    On ymmärrettävät että moni persujen edustajista on juuri sellasia kuin kansa haluaa. Mutta puolueen virallinen agenda mädättää edustajat ja tekee kansan palvelemisen mahdottomaksi.

    Toivon silti Lauralle mahdollisimman hyvää menestystä. Mutta en persujen riveissä. Ne ovat pettäneet koko kansan.

    Reply
  • 29.1.2017 at 23:55
    Permalink

    LAURA PUHEEN JOHTAJAKSI.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.