Trumpin puhelu voi lopettaa pakolaisten vaaralliset merimatkat. Pelastaa tuhansia hukkuneita

Donald Trump on sunnuntaina sopinut Saudikuningas Salmanin kanssa puhelimessa, että Jemeniin ja Syyriaan perustetaan turva-alueita sodan jaloista pakeneville. Asian varmistaa Valkoinen talo.

Saudi-arabiaa on moitittu aikaisemmin siitä, kuinka he eivät oli ottaneet juurikaan kantaa pakolaiskriisiin, eivätkä ole ottaneet pakolaisia vastaan. Trump teki mahdottomasta mahdollista, eikä pakolaisten tarvitse enään lähteä kauas kodeistaan.

Myös tahot ovat sopineet terrorismin vastaisesta toiminnasta. Trumpin puhelun on kerrottu kestäneen yli tunnin ja vahvistanee Yhdysvaltojen välejä Saudiarabiaan.

Lähde: reuters

79,327 total views, 5 views today

michael vick speaks out against dog fightingThe play is then over. A play will also end if a player runs out of bounds with the ball in his hands.. Given that technical and support staff are such an important pillar of academic life, it is perhaps surprising that so little academic attention has been NFL Jerseys Cheap paid to their lot and whether they are content with it. Technical staff are exposed on the front line when Wholesale Jerseys funding cuts bite: numbers working in university departments had decreased across the disciplines, both in absolute terms and relative to the number of academics and students whom they are expected to support.. Subscribe to USA TODAYAlready a print edition subscriber, but don’t have a login?Activate your digital access.Manage your account settings. ET Oct. Smith was as good as his word. On his first play of the season (against the Giants) he rushed for 60 yards, finishing the game with 163 yards and four touchdowns. ”I had a very strong background in journalism, so it’s my instinct to try to be as fair and accurate as possible. We had scenes, dialogue [in the first draft of the script] coming out of the mouths of characters that simply didn’t happen. I cheap football jerseys want to highlight three examples from Q3. First, for the Super Bowl New York, we launched an array of innovative footwear and apparel for the NFL’s biggest moment. ”There are events for stadiums, but it’s not an infinite number,” said Darryl Dunn, general manager of the Rose Bowl. Sports Council. With branded content from Disney, ESPN, ABC, Pixar, Marvel and Star Wars, we have the most valuable collection of branded franchises and other high impact IP in the world and few companies have embraced the promise of new wholesale jerseys china technology as enthusiastically and effectively as ours. The strategies are bearing significant fruit today, continue to guide our path for the future.. We tend to have friends everywhere, school, college, office, neighborhood. Imaginary! Friends are the relatives that we choose, they are those with whom we can share and speak every possible thing Cheap NFL Jerseys China on earth. Like Jobs, she’s also no stranger to controversy. While her cheap jerseys company has earned a valuation of more than $9 billion, some are asking whether that’s overvalued, given questions about the the company’s technology, which promises to require only a tiny cheap china jerseys prick of blood to deliver medical test results. Also, Wonder Dog turned into the Hound of the Fucking Baskervilles and ripped out Marvin’s sternum, murdering him in the process. Apparently in this version, Wonder Dog was invented by an evil mastermind to use his adorable lovability to win his way into the hearts of the Teen Titans immediately before tearing them out..

17 thoughts on “Trumpin puhelu voi lopettaa pakolaisten vaaralliset merimatkat. Pelastaa tuhansia hukkuneita

  • 31.1.2017 at 09:21
    Permalink

    Tässä esimerkki miten hyvät suhteet saavat ratkaisuja helposti aikaan,,
    Olisikos aika ainakin Suomen hallituksen muuttaa linjaa ja lopettaa Trumpin jatkuva mollaaminen ,
    kun suhteet on Putlerin ja Trumpin välillä kunnossa, kannatta maailmanmahdille voimattoman ottaa se iso hyöty mitä Suomella on mahdollisuus tulevaisuudessa saada hyvillä suhteilla molempiin maihin.

    Kun ei liian isolle voi mitään on siirryttävä sen puolelle jonka toimet edesauttavat omaan menestystä.

    Pitää muistaa politiikassakin ,, Korppikotkille ei jää muuta kun haisevat eväät !

    Reply
  • 31.1.2017 at 10:02
    Permalink

    Onhan Saudeissa ollut koko ajan se telttakylä ilmastointeineen kolmelle miljoonalle muslimille. Mutta mattut ei vaan ole halunneet muuttaa sinne koska Saudeissa ei nuoret neidot kävele kaduilla yöpaitaa muistuttavissa vaateparsissa. Eikä sielä näe paljaita jalkoja tai vatsoja.

    Mutta että nyt kun virallisesti on sanottu minne pakoloisten pitää mennä, niin ainakaan Amerikan yhdysvaltoihin ne eivät enää pääse. Ja ehkä Euroopastakin käännytetyt passitetaan tuonne, jos oma maa ei ota vastaan. Eikö ole muuten hienoa kun on yksi paikka jossa voidaan erotella sotarikolliset tavallisesta kansasta ja oikeat pakolaiset saavat majapaikan.

    Toivottavsti Trump ja Putin pistävät hösseliksi sen Daeshin tuhoamisen kanssa. Ja sen jälkeen poistvat Venäjä-pakotteet. Siitä se lähtee.

    Reply
    • 31.1.2017 at 14:17
      Permalink

      Kyll se on ÄIJÄ. Ukko hoitelee puhelimella hommat kuntoon viikossa ja suvaitsevat viitsivät motkottaa. Toisaalta jos noiden nuorten miesten olisi sanottu pil… perässä tulevan ja olisivat valittaneet että emme halua sikaa…. anteeksi, ”nautaa säkissä” niin me hölmöläisetkin olisimme voineet ymmärtää ja kun olisivat tulleet vielä turisteina ja paperit kunnossa. Nykyinen päätöshän lupaa kaikille turisteille toimeentuloa vaikka tulisi turistina kun sanoo olevansa pakolainen ja sitten vielä lähtiessä kotiin saa käyttämänsä rahat takaisin. Veronmaksajat voitte vain miettiä paljonko turismi meille tulevaisuudessa maksaa. Yrittäminen maksaa, vienti maksaa, terveydenhuolto maksaa, koulutus maksaa ja päätökset ja päätöksien tekijät maksaa, autoilu maksaa, asuminen maksaa, vaikka asuisit omassa, ruokailu maksaa, liikkuminen maksaa joten eihän se enää tunnu missään jos turismikin maksaa eikä TUO tuloja niin kuin järkevässä maassa, siksi olemmekin Hölmölä ja verotus helvetti.

      Reply
    • 1.2.2017 at 13:14
      Permalink

      Ei se telttakylä kelpaamisesta ole ollut kiinni vaan siitä että ne on tarkoitettu pyhiinvaeltajille jotka menevät mekkaan rukoilemaan ja siksi niitä ei valjastettu pakoloisten käyttöön. Faktat kuntoon.

      Reply
  • 31.1.2017 at 12:00
    Permalink

    Isot pojat kun sopivat jotakin, niin muiden on turha höpistä joistakin Minskin sopimuksista! Pakottet kaatuvat!!

    Reply
    • 1.2.2017 at 11:22
      Permalink

      Onneksi Putleri ei kuulu kuitenkaan isoihin poikiin,eikä Venäjä ole suurvalta,eikä siitä sellaista tule!

      Reply
      • 1.2.2017 at 15:49
        Permalink

        Kuules kyllä Venäjä on suurvalta ainakin jos Suomi neidon suunnasta katselee.

        Reply
  • 31.1.2017 at 14:37
    Permalink

    Mitähän nyt sanovat Trumpin haukkujat? Mitä keksivät seuraavaksi? Mitä keksii Claes Andersson kuuluttaa seuraavaksi, kun meni sanomaan Trumpia psykopaatiksi? Jos tuollainen haukkuminen ei ole vihapuhetta – niin mikä sitten on? Suomessa on todellakin sananvapaus, mutta se on rajoitettu jollekin anderssonille, suvakeille, mamujen puolustajille ja vihervasureille. Ei muille!

    Reply
  • 31.1.2017 at 16:44
    Permalink

    Kyllä taas on kertynyt tietämättömien paskapuheita tännekin sivustoille! Eikös syyrian kohdalta ole jo myöhäistä pelastaa hukkuneita? Hukkuneet on jo hukkuneet ja pakolaiset jotka ovat päässeet eurooppaan ovat jo euroopassa! Mitäs niille keksittäis että he saisivat elää rauhassa kunnes pääsevä takaisin koteihinsa. Niitä nyt ei tietysti enää olekaan mutta kun noi paskanjauhajat menevät sinne rakentamaan heille uudet kodit niin kyllä he mielellään takaisin menevät. Se asia on salettI! Eikä muuten rasismi ole sama kuin sananvapaus!

    Reply
    • 31.1.2017 at 19:10
      Permalink

      Olet uskomaton pelle! Me suomalaisetko olemme tuhonneet lähi-idän öljyn kiilto silmissämme? Rasismi on sananvapautta ihan samalla tavalla kuin mikä tahansa muukin sana, sinä pikkumulkku et sitä päätä mitä muut saavat sanoa! Paskapuhetta on nimenomaan tuo sinun jauhamasi suvaitsevaisuus ihmisiä kohtaan jotka eivät halua muuta kuin tuhoamme! AVAA SILMÄSI VAI ONKO PÄÄSI TILALLA KENTIES VATI?

      Reply
  • 31.1.2017 at 18:19
    Permalink

    Nykysuomi… Hyvä, että edes etäisesti on suomen kielellä kirjoitettu tämä uutinen. Tätähän Nyky-Suomi taitaa ollakin, kirjoitustaidottomia ja suomen kieltä osaamattomia, joita vieläpä eksynyt toimittajiksi asti.

    7 riviä tekstiä ja ainoastaan nämä kirjoitusvirheet onnistuin löytämään:

    – Donalt – Donald
    – Saudi kuningas – saudikuningas
    – Yemen – Jemen
    – valkoinen talo – Valkoinen talo
    – Saudiarabiaa – Saudi-Arabiaa
    – kuuinka – kuinka
    – eivät oli ottaneet – eivät ole ottaneet
    – Myös tahot ovat sopineet – Tahot ovat myös sopineet
    – Saudiarabiaan – Saudi-Arabiaan

    Reply
    • 1.2.2017 at 00:58
      Permalink

      Jäi sulla huomaamatta, ettei hukkuneita enää voitane pelastaa, ellei sieluja sitten pelastella jollakin ihme konstilla.

      Eli lisää oppia kaipaat sinäkin huomataksesi kokonaisuuksia, eikä vain yksittäisia sanoja.

      Reply
    • 1.2.2017 at 08:34
      Permalink

      Opettaja opettaja!!!
      Vaikka en kirjoittajaa tunne niin ymmärrän virheet, koska teen niitä itsekin paljon, mutta saan selvää asiasta vaikka niitä onkin. Vaikka teksti olisi virheetöntä niin silti varmasti siitä tulee yhtä monta eri ymmärrystä luetusta tekstistä. Syitä minullakin virheisiin on useampia, mutta tarvitseeko/kuuluuko niitä aina kertoa. Hyvin yleisiä syitä on koulutus, lukihäiriö/muut neurologiset syyt, eri sairaudet/lääkitys vaikuttaa keskittymiseen ja sen kautta oikein kirjoitukseen. Noita sairauksia ja lääkityksiä on myös todella moni tahoisia. Sitten tulee vielä itse aiheutetut alkoholi, huumeet, väsymys ja yms. Jopa mamujakin on ammateissa/paikoissa, joissa on olevinaan vaadittu suomen kielen puhumista ja kirjoitustaitoa ja on hyvä että kaveri saa sanoa edes päivää. Jospa se tuo kirjoittajakin on vaikka mamu, koska hoono soomi. Kirjoitus sisältö tuli selväksi niin onko tuolla väliä onko virheitä vai ei? Tuskin kuitenkaan tarkoitat että me huonosti suomen kieltä puhuvat/kirjoittavat(olipa syy mikä tahansa) emme osaa sanoa jotain tai ole oikeutta työn tekoon tai emme tiedä mitä haluamme sanoa, koska emme osaa ja meiltä ei onnistu oikein kirjoittaminen. Monet hyvin menestyneet liikkemiehetkin ovat todella

      Reply
  • 1.2.2017 at 08:37
    Permalink

    Trump on tosi äijä toisin kuin yksikään suomalainen poliitikko, joiden olisi syytä ottaa mallia Trumpista!!!

    Reply
  • 2.2.2017 at 03:31
    Permalink

    Pelastaa euroopassa tuhannet naiset kulttuurinrikastukselta. Mikä Hitler!

    Reply
  • 12.2.2017 at 20:58
    Permalink

    Tulijat eivät ole tuolta, vaan Afrikasta. EU eui halua lopettaa afrikkalaisten massamuuttoa Eurooppaan. eihän se muuten olisi yhtyneiden merivoimien armadalla niitä Afrikan rannikolla noukkimassa merestä. Jo vuosia on EU:ssa papereissa valmisteltu ja suunniteltu massiivista ihmismassojen siirtämistä Afrikasta Eurooppaan. Kyse on jostain muusta kuin virallisesta syystä eli työvoiman tarpeesta. Matuvyöry siis tulee jatkumaan Trumpista ja saudeista huolimatta. Vaikka päättäjät puhuvat kriisistä, kyseessä on heidän haluamansa ja suunnittelemansa tuho-operaatio.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.