Ruotsi valjastanut maahanmuuttajat kertomaan satuja Venäläisistä ja Trumpista?

Ruotsissa aftonbladet Kertoo kuinka paikallinen ”Mohammed”, joka haluaa pysyä nimettömänä ja kasvottomana. Kertoo lehdelle venäläistoimittajien maksaneen heille 400kr, jotta he järjestäisivät mellakan hyvässä kaupunginosassa.

Poliisi Mats Eriksson ei vahvista väitettä todeksi. Erikson lisää kyllä, että mellakat ja hyökkäykset toimittajia kohtaan ovat vahvasti liioiteltuja tarinoita.


Kuinka liioteltuja nämä tarinat sitten ovat? Videot ja uutiset kun kertovat karua tarinaansa Ruotsin tilanteesta. Poliisi sai itsekkin juuri tuta kuinka jengit hyökkäsivät poliisin kimppuun Ruotsissa aseinaan pulloja ja kiviä. Asiasta kertoi hsRuotsin SVT voi myös olla asiasta hieman erimieltä, maanantaina 6pv SVT toimittajat joutuivat keskellä päivää pullo- ja kivisateeseen:

Eikä ole ensimmäinen kerta kun reportterit saavat kyytiä Ruotsin lähiöissä, 60 minuuttia pääsi todistamaan tätä lähikontaktissa:

Samoihin aikoihin Amerikkalaistoimittaja Tim Allas oli myös Ruotsissa kuvaamassa Ringebyn kuuluisaa NoGo aluetta. Poliisin vastaus tähänkin oli:

Mats Eriksson Tukholman poliisista sanoo, Tim Poolin kuva Rinkebystä olivat suuresti liioiteltuja.

Nyt Ruotsalainen Venäjä asiantuntija Jan Leijonhielm on myös sitä mieltä että kyseessä on Neuvostoajan tyylinen propaganda menossa, missä naapurimaat näytetään huonossa valossa, jotta oma maa näyttää hyvältä. Aftonbladiten jutussa Mainittu samaan hengenvetoon myös Soldiers of Odin järjestö ja Donald Trump.

Aftonbadetin jutusta vie hieman pohjaa se, että uutissivusto tarjoaa seuraavaksi luettavaksi 4 uutista mitkä kertovat Ruotsin mellakoista, autonpoltoista ja iskuista.

 

6 thoughts on “Ruotsi valjastanut maahanmuuttajat kertomaan satuja Venäläisistä ja Trumpista?

  • 7.3.2017 at 09:30
    Permalink

    Varmaan kaikki hyökkäykset ja raiskauksetkin on maksettuja lavastuksia. Eikö? Melkoisesti on pitänyt kukkaroa raottaa kun kokonainen apinalauma saadaan kotomaastaan liikkeelle.

    Reply
  • 7.3.2017 at 09:39
    Permalink

    Minua huolestuttaa enemmän jos pikkurahalla saa neekerit mellakoimaan.
    Eivät todella ole kuin perusruotsalaiset maahanmuutto meni pieleen.

    Reply
  • 7.3.2017 at 10:26
    Permalink

    Voi Ruotsia. Niin vaikeaa myöntää, että monikulttuurisuus ei toimi. Tämä on nähty jo kaikissa Euroopan maissa.
    Seuraavaksi saamme kuulla aftonbladetista Puten sukellusveneistä Ruotsin rannoilla!!! Eikä unohdeta ilkeää Trumppia, jonka mukaan Ruotsissa on kuulemma ongelmia.

    Aftonbladetin lähde oli paikallinen nimetön ja kasvoton ”Mohammed.” Ei hyvää päivää, mitä uutisointia ruotsalaisilta! Valemedian Ja vasemmiston keinot ovat juuri tätä valehtelua, kuten taannoin vihreitten Emma Kari meille osoitti.

    Reply
  • 7.3.2017 at 18:58
    Permalink

    Nehän ovat niitä syrjäytyneitä joille yhteiskunnan pitäisi antaa lisää tukea jottei tule paha mieli ja radikalisoidu….
    Jostain syystä Börje, Svante, Göran, Gustav, Palle, Johan ja moni muu kantaruotsalainen vähäosainen ei kuitenkaan riehu kuten jotkut…..

    Reply
  • 8.3.2017 at 12:25
    Permalink

    Ensin Ruotsi , sitten suomalia

    Reply
  • 13.3.2017 at 00:35
    Permalink

    Putin on nykyään vastaus kaikkeen. Ei Suomessakaan oikeasti ole työttömyyttä, eikä valtionvelkaa, ne on Neuvostoliiton katalia valheita. Kenetköhän Putin asettaa Suomen seuraavaksi presidentiksi? Jännä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.