Kotkan terveysaseman kahakoissa huhun mukaan yksi kuollut?

Poliisi ja tutkintaryhmä oli sulkenut paikallisen terveysaseman pihan päivällä Kotkassa. Poliisi ei iltalehden mukaan kerro tapahtunesta muuta, kun ettei asia liite terveysasemaan, vaan piha alueeseen.

Sosiaalisen median mukaan kyseessä on ollut suomalaisten ja ulkomaalaisten kahakka, jossa olisi saanut henkilö surmansa.

Jos tiedät tapauksesta jotain ota yhteyttä nykysuomi.info@gmail.com

5 thoughts on “Kotkan terveysaseman kahakoissa huhun mukaan yksi kuollut?

  • 18.3.2017 at 21:13
    Permalink

    Suomalainen murhasi raakaa väkivaltää käyttäen lähi-idästä tulleen kultamunan.
    Perustan tietoni suvakkipäässäni virinneeseen triggeröitymiseen ulkomaalainen sanan kuullessani ja lapsesta asti aloitettuun aivopesuun.

    Reply
  • 18.3.2017 at 23:09
    Permalink

    Karhuvuori. Lukekaapa googlesta millainen alue tuo on. Vuos pari sitten yle mainosti suomen surkeimpaha lähiönä, missä puolet ja nykyisin yli puolet on ulkomaalaisia. Suomen korkein työttömyysluku, monesta taloyhtiöstä töihin lähtijöitä on aamuisin vain 1/20 jne.

    Reply
    • 19.3.2017 at 12:14
      Permalink

      Asuin Karhuvuoressa 2005-2010. Taloyhtiöstämme taisivat lähes kaikki eläkeläisiä lukuun ottamatta lähteä aamulla töihin tai opiskelemaan. Rauhallistakin siellä oli. Mukavampi paikkahan se oli asua kuin Lappeenrannan Skinnarila, jonne sieltä tuli muutettua.

      Reply
  • 19.3.2017 at 01:03
    Permalink

    Aloin jo mielessäni vertailla tuomiota Arto Mikkosen ryöstömurhan tuomioihin.

    Reply
  • 19.3.2017 at 07:18
    Permalink

    43v Karhuvuoressa eikä kukaan ole koskaan tullut aukomaan päätään tai käynyt päälle. Kaikki palvelut vieressä hyvät kulkuyhteydet meri lähellä, hyvät liikuntapaikat, urheilutalo jne. Joka paikassa asuu matuja ja venäläisiä, täälläkin muutama prosentti. Mulla on tosin habitus sellainen että herkästi ei kukaan viitsi kokeilla, ja suurin syy on käytös. En juo enkä hae hankaluuksia, tämä on ihan hyvä paikka asua. Ei tietysti niiden mielestä ketkä ei ole koskaan täällä asuneet…

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.