Reuters: Putin haluaa tavata Trumpin Suomessa

Reutersin kirjoittaa että Vladimir Putin haluaa tavata Trumpin Arktisen neuvoston kokouksessa.

Venäjän presidentti Vladimir Putin on sanonut tänään torstaina, että haluaa tavata Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin Suomessa.

Reutersin mukaan Putin haluaa tavata Trumpin Arktisen neuvoston kokouksessa. Suomen puheenjohtajuus Arktisessa neuvostossa alkaa 11. toukokuuta.

Lähde: Reuters

5 thoughts on “Reuters: Putin haluaa tavata Trumpin Suomessa

  • 30.3.2017 at 16:53
    Permalink

    Yes. Ensinmäinen. Tällä vaalikaudella saavutettu meriitti.

    Reply
  • 30.3.2017 at 18:53
    Permalink

    Olisi kyllä kiva nähdä voittaja-Trump Suomessa, LIVENÄ.

    Reply
  • 30.3.2017 at 19:30
    Permalink

    Tervetuloa Trump ja Putin. Paiskatkaa kättä vaan. Tästä Suomen feministit ja vasemmisto repivät hiukset päästään ja kiljuvat kaduilla pää punaisena.

    Reply
    • 30.3.2017 at 20:29
      Permalink

      Jep. Vihervasemmistofeministien lisäksi kepulit ja kokoomus hyypiöt itkee ’ymmärtäen ja aavistellen pohjattoman surkeutensa.

      Reply
  • 31.3.2017 at 02:39
    Permalink

    Putin on seurannut Suomi-Maidan lähetyksiä, josta kutsu hänelle ja Trumpille Suomeen tuli. Ei ihmekään kun Sauli Niinistö ja MTV3:ssa haastateltu Iloniemi toppuuttelivat. Trumpilla on muuten runsaasti sukulaisia Suomessa hänen äitinsä puolelta, mm. Maria Västilän jälkeläiset ja josta yksi näkyvimpiä on mm. Tuomas Embuske.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.