20 mielenosoittajaa tunkeutui Sisäministeriöön – Poliisi ei tehnyt kiinniottoja

Tänään Helsingin Kansalaistorilla järjestettiin mielenosoitus ”Laittomat karkotukset lopetettava – Stop Illegal Deportations”. Paikalla olleen Nykysuomen edustajan mukaan mielenilmauksessa oli reilut 200 osallistujaa, vaikka tilaisuutta valvomassa olleen poliisin arvio oli ollut 500-600 henkilöä.

Tilaisuus sujui ilman vakavia järjestyshäiriöitä, mutta uutisoinnin arvoinen tapahtuma koettiin, kun mielenosoituksen jälkeen noin 20 mielenosoittajaa tunkeutui Sisäministeriöön. Asiasta kertoo Helsingin poliisi Twitter-tilillään.

Poliisin mukaan Sisäministeriön ulkopuolella Erottajankadulla parveili satakunta mielenosoittajaa, joista 20 tunkeutui sisälle Sisäministeriön tiloihin. Poliisi poisti asiattomat oleskelijat Sisäministeriön tiloista. Poliisi ei kuitenkaan tehnyt paikan päällä kiinniottoja, ja totesi Twitterissä tapahtuman olleen ”yksittäisten henkilöiden päähänpisto”. Eli lähes sama asia kuin jo legendaariseksi selitykseksi muodostunut yksittäistapaus.

Arvoitukseksi jää, millaisiin toimenpiteisiin pakkopalautuksia vastustaneet ja ihmisoikeuksia peränneet mielenosoittajat olisivat Sisäministeriössä ryhtyneet, jos olisivat saaneet toimia rauhassa ilman virkavallan väliintuloa.

 

5 thoughts on “20 mielenosoittajaa tunkeutui Sisäministeriöön – Poliisi ei tehnyt kiinniottoja

  • 4.4.2017 at 15:50
    Permalink

    Vihervasemmiston parempaa väkivaltaa! Jos laki olisi kaikille sama, poliisin olisi pitänyt pidättää ministeriöön tunkeutuneet. Jokainen voi miettiä, mikä olisi ollut reaktio, jos kyseessä olisi ollut kansallismieliset.

    Elämme historiallisia aikoja ja tämä päivä jää mieleen siitä, että ns.suvaitsevaiset nousivat laillista yhteiskuntajärjestystä vastaan oppositiojohtaja Ville Niinistön agitoimana johtajanaan punapappi Toiviainen. Sellaisille ei hyvin käynyt edelliselläkään kerralla 1918.

    Reply
  • 4.4.2017 at 16:29
    Permalink

    Helsingin yliopiston sosiologian apulaisprofessori Lena Näre on HS haastattelun mukaan yksi anarkisteista. Huh huh. Aivan käsittämätöntä touhua.
    Nyt poliisin on otettava ohjat käteen ja lakkautettava laittomien leiri.

    Reply
  • 4.4.2017 at 21:06
    Permalink

    Suurimmasta osasta Suomen kansaa on tullut tyhmiä. Mitähän ne sekoittaa noiden kaupunkien juomavesiin? Mikään muu ei selitä näiden ns. suomalaisten aivopieruja ja raivoa yhteiskuntarauhaa vastaan. Toisaalta, jos niillä on noin kova hinku ruskeaan kikkeliin, niin matkustakoo suoraan lähi-itään. Sielä sitä herkkua riittää.

    Kannattaa vaihtaa asuinpaikaksi sellainen kunta jossa on pohjavesi virallisena vetenä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.