Eduskunnan ikkunalasi meinasi halkaista Kansanedustaja Juho Eerolan

Tänään päivällä eduskunnan lisärakennuksen porraskäytävän ikkunalasi tippui yht´äkkiä alas katkaisten porraskäytävän paksun kaiteen. Juho Eerola vältti ikävän tapaturman täpärästi. Eerola kuvailee tilannetta facebook sivuillaan:

On tänään iloinen siitä että on elossa. Pitäisi olla joka päivä. Läheltä kuitenkin käytti ettei olisi toisin, ja sitähän tietysti jotkut kohdalleni jopa ehkä toivovatkin. Nyt ei kuitenkaan tullut kuin hurja mustelma oikeaan reiteen.

Eerola, Juho ps

Kävelin eduskunnan lisärakennuksen seiskakerroksesta alas. Neloskerroksen kohdalla kuului pamaus ja huomasin olevani selälläni niissä rappusissa. Toivuttuani istualleni, tajusin että ylhäältä oli irronnut monien kilojen painoinen ikkunalasi ja se oli pudotessaan katkaissut ranteen paksuisen kaiteen ja ilmeisesti se kaide katketessaan oli paukahtanut reiteeni.

En tiedä selventääkö tämä kuva mitään, mutta siinä näkyy se ylhäältä irronnut ikkuna, joka jäi kiinni siihen katkenneeseen kaiteeseen. Melkoinen giljotiini kävi siis muutaman sentin päässä minua.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.