Epäilty kaasuisku Syyriassa – yli 100 kuollutta

Syyriassa Idlibin maakunnassa sijaitsevaan, kapinallisten hallussa olevaan Khan Sheikhunin kaupunkiin tehtiin tiistaina epäilty kaasuisku. Iskussa sai surmansa ainakin 100 ihmistä, ja 400 ihmisen kerrotaan haavoittuneen. Kuolleiden joukossa on 11 lasta.

Pian kemiallisen kaasuiskun jälkeen lentokoneen kerrottiin pommittaneen paikallista sairaalaa.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump antoi asiasta lausuntonsa: ”Tämän päivän kemiallinen isku Syyriassa viattomia ihmisiä kohtaan on tuomittava, ja sivistynyt maailma ei voi jättää sitä huomiotta. Nämä Bashar al-Assadin hallinnon tekemät hirveät teot ovat seurausta heikosta hallinnosta ja päättämättömyydestä.”

Tiistain iskun kerrotaan olleen jo kolmas kemiallinen isku Syyriassa reilun viikon sisään.

Lähde: Fox News

 

One thought on “Epäilty kaasuisku Syyriassa – yli 100 kuollutta

  • 10.4.2017 at 11:54
    Permalink

    Anteeksi kielenkäyttö mutta kuinka vitun tyhmä lammas ihminen on ja uskoo että assad olisin tämän iskun toteuttanut? Tässä on haetaan vaan teko syytä hyökätä syyriaan että saadaan assad pois vallasta ja kaasuputki hanke onnistuu jota assad vastustaa

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.