Vihreät kehottavat kansalaistottelemattomuuteen

Maanantaina Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö usutti ihmisiä osoittamaan mieltään Helsinki-Vantaan lentokentälle kertomalla, että pakkopalautettavien turvapaikanhakijoiden joukossa olisi raskaana olevia naisia ja alaikäisiä lapsia.

Nämä Niinistön faktat todistettiin hyvin pian paikkaansapitämättömiksi. Kummallista kyllä, Niinistö itsekin lopulta myönsi asian ja pyysi anteeksi.

Nyt Verkkouutiset kiinnittivät ensimmäisenä huomiota siihen, että Vihreiden kansanedustaja Touko Aalto oli jo viime viikolla Ylen Ykkösaamun haastattelussa todennut, että kansalaistottelemattomuus on paikallaan pakkopalautettavien kohdalla.

Jotenkin tuntuu, että emme ole vielä nähneet kaikkea tällä saralla. Uusia ulostuloja muiltakin Vihreiden edustajilta lienee vielä luvassa tällä viikolla.

Sopivasti näin kuntavaalien alla Vihreät ovat mystisellä tavalla radikalisoituneet, ja ottaneet käyttöön vasemmistosta tutun keinovalikoiman vastustaessaan pakkopalautuksia oudon kiihkeällä tavalla. Ennustettavissa on, että kun vaalit on käyty, laimenee myös Vihreiden mielenkiinto pakkopalautuksia kohtaan.

Vaikka joidenkin mielestä kaikki julkisuus on hyvästä, voidaan myös ennustaa, että tämä Suomen tasavallan lakien uhmaaminen toimii Vihreiden kohdalla päinvastoin kuin puoluetoimistossa toivottiin. Kuitenkin suurin osa kansasta haluaa ennemmin lakia ja järjestystä, kuin kansalaistottelemuutta, anarkiaa, mellakoita ja sekasortoa.

Lähde: Verkkouutiset

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.