Kymmenet tuhannet ruotsalaiset osoittivat mieltään terrorismia vastaan Tukholmassa

Tasan kaksi päivää Tukholman terroristi iskujen jälkeen, kymmenet tuhannet ruotsalaiset osoittivat mieltään terrorismia vastaan teemalla ”Tukholmaa ei voida ottaa meiltä”.

 

Terroristi-iskujen jälkeen poliisi pyysi ihmisiä pysymään poissa Tukholman keskustasta viikonlopunaikana, mutta tukholmalaiset tekivät päinvastoin. He kerääntyivät Sergelin torille osoittamaan mieltään ja osoittamaan rakkautta ja rauhaa.

”Emme koskaan anna pahan voittaa ja terroristien muuttaa meitä!” – Sanoi Damon Rasti sunnuntaisessa suurmielenosoituksen avauspuheessaan. Hänen toimestaan kutsu mielenosoitukseen levisi kulovalkean tavoin saaden ihmiset kokoontumaan yhteen terrorismia vastaan.

Lähde: sydsvenskan.se

 

 

 

5 thoughts on “Kymmenet tuhannet ruotsalaiset osoittivat mieltään terrorismia vastaan Tukholmassa

  • 10.4.2017 at 00:49
    Permalink

    Ei ruåtsi ole pelkästään muuttunut vaan hävinnyt olemasta. Ihmettelen eikö siellä maan sisällä ymmärretä miten rajusti pieleen mennyt yhteiskunta kokeilu tulee lyömään kantasveduja sormille. Perjantain isku ei todellakaan ollut mikään ”yksittäistapaus” vaan alku terrorismin aikakaudelle. Keskinäisten nahistelun sijasta tähtäin on siirtynyt yhteiseen vihollisiin -kuffareihin. Tilannetta ei enää pystytä pelastamaan millään.

    Tämä kehityssuunta on myös Suomessa ja sitä vastaan on taisteltava kaikin mahdollisin keinoin. Maahantunkeutuminen on saatava loppumaan kokonaan sekä laittomien maassaolijoiden etsintä + nopeatempoinen palautus on aloitettava välittömästi. Suurin virhe (joka luultavasti tehdään…) on muslimien myötäilemisen jatkaminen.

    Reply
  • 10.4.2017 at 07:59
    Permalink

    Juuri noiden, ja vastaavien, henkilöiden vuoksi Ruotsi on sekaisin. Tämäkin osoittaa että ruotsalaiset haluavat lisää monikulttuurillisuutta ja sen liveilmiöitä maahansa. Eivät vieläkään ole valmiita potkimaan niitä ulos.

    Reply
  • 11.4.2017 at 00:15
    Permalink

    VITTU MIKÄ KANSA VOI JUMALAN KEVÄT! PITÄÄ RUVETA KATTELEE TOISTA MAATA JOSSA EI YHTÄÄN NEEKERIÄ TAI MUSLIMIA SUVAKKIA FEMINISTIÄ YM MUUTA VITUN POHJASAKKAA! Mieluiten sellainen jossa luonnon varoja jäljellä kun rupeää öljystä olemaan pulaa ym muusta, niin voi vittu loppuisi jo koko planeetta! no eikohän ne jutkut sen järjestä!!

    YHTÄ TYHMÄ TÄMÄ ON SUOMALAINENKIN! MUSLIMIT EIVÄT OLE ONGELMA VAAN JUUTALAISET JOTKA NIITÄ EUROOPAN TÄYTEEN TUOVAT! JUUTALAISET OVAT VAPAAMUURARIUDEN YLINTÄ KÄSKEVÄÄ JOHTO PORRASTA!!

    Reply
  • 11.4.2017 at 22:33
    Permalink

    ”Lusifer” olet aivan oikeassa, juutalaisethan sieltä tämän monikulttuurisuu-utopian taustalta löytyvät. Sama koukkunokkien kerho ajaa myös muita yhteiskunnan rakenteita romuttavia suunnitelmia -tarkoitus on tuhota kansallisvaltiot ja KOKO VALKOINEN ROTU. Kyseessä on siis sotatila, nyt olisi jo korkea aika alkaa laittamaan vastaan hyökkääjälle!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.