Vihreällä oksalla

Kuntavaalien 2017 suurin voittaja on Vihreät. Puolue nosti kannatustaan edellisiin kuntavaaleihin verrattuna lähes neljä prosenttiyksikköä. Melkein saman verran suli pois Perussuomalaisten kannatuksesta. Jopa ”takiaispuolue” Vasemmistoliitto sai persut kiinni kannatuksessa. Kuinkas tässä näin pääsi käymään?

Vihreiden kannatukseen ei vaikuttanut edes aivan vaalien alla tapahtunut Tukholman terrori-isku. Tai jos vaikutti, niin kuinka suuri kannatus olisi ollutkaan ilman sitä?

Vihreät on juuri se puolue, joka vaalikoneiden perusteella on kaikkein kauimpana omista näkemyksistäni. Vihreät edustavat täysin erilaista maailmankuvaa. En pysty millään muotoa samaistumaan heidän tavoitteisiinsa.

 

Jo puolueen nimikin on harhaanjohtava. Nykypäivän Vihreissä ole enää tippaakaan jäljellä siitä puolueesta, joka vielä joskus 1980-luvulla oli kiinnostunut luonnonsuojelusta. Tänä päivänä Vihreät arvot ovat sitä, että Suomesta pyritään tekemään monikulttuurinen sekamelska. Sellaisessa sekamelskassa yhteentörmäyksiä sattuu varmasti.

Vihreät eivät suostu ymmärtämään sitä tosiseikkaa, että kaikki eri kansat, kulttuurit ja uskonnot eivät tule toimeen keskenään. Vaikka on kuinka kaunista ajatella, että me kaikki maailman ihmiset olemme sisältä samanlaisia, se ei vaan ole niin. Joillain kulttuureilla ja uskonnoilla on vaan niin erilaiset taustat, tavat, perinteet ja uskomukset kuin meillä, että niiden edustajat eivät kykene eivätkä usein edes haluakaan sopeutua suomalaiseen yhteiskuntaan, sen sääntöihin ja normeihin.

Tästä hyvänä esimerkkinä on Tukholman perjantaisen kuorma-autoiskun epäilty tekijä. Hän on kiinni jäätyään vaan uhonnut ja iloinnut, kuinka tappoi vääräuskoisia. Siis pelkkä eri uskontokuntaan kuuluminen oli hänelle riittävä peruste riistää viattomien ihmisten henkiä. Kaiken lisäksi hän oli iskun jälkeen harmitellut, kun ei saanut ajettua useamman ihmisen yli.

Siinä mainio esimerkki siitä, miten hyvin tietyt uskonnot suvaitsevat muita. Vihreät patistavat meitä suvaitsemaan porukkaa, joka ei suostu suvaitsemaan mitään muuta kuin itsensä. Kun olemme riittävän kauan suvainneet tätä ryhmää, olemmekin yhtäkkiä tilanteessa, jossa oma kulttuurimme on kadonnut lopullisesti, ja Suomi ei ole enää Suomi, vaan jonkun arabimaan etäpesäke.

Siihen sisältyykin turvapaikanhakijoiden pahin paradoksi. He muka pakenevat kotimaansa sotaa, vainoa ja epävakautta, mutta tänne päästyään pyrkivät tekemään meidän  maastamme oman kotimaansa kaltaisen. Ruotsissa ollaan jo tilanteessa, jossa kantaruotsalaisten tulisi lähteä pakoon jatkuvaa epävakautta. Tukholman lähiöissä harva se yö palavat autogrillit tuovat mieleen Aleppon.

Maassa maan tavalla ei kuulu Vihreiden sanavarastoon. Vihreät eivät aja suomalaisten etuja, vaan kaukomailta tänne saapuneiden ihmisten etuja. Ihmisten, jotka elävät meidän kustannuksellamme, ja joiden taustoista emme tiedä mitään. Ihmisten, jotka ovat yliedustettuina väkivalta- ja seksuaalirikostilastoissa.

Vihreiden mielestä meidän pitää ottaa vastaan kaikki tulijat ja tarjota heille avokätisesti apua. Mieleen ei vaan tule se, että taloudelliset resurssit ovat vajavaiset, kun Suomi kärvistelee EU:n ja EMU:n takia taantumassa jo melkein kymmenettä vuotta putkeen.

Vihreät ovat auliisti valmiita leikkaamaan suomalaisten hyvinvoinnista, jotta herkkupöydät notkuvat ihmisillä, jotka eivät ole tätä maata rakentaneet, tai tänne veroja maksaneet. Vihreät myös vastustavat näiden ihmisten palauttamista takaisin kotimaihinsa tilanteessa, jossa turvapaikan myöntämisen ehdot eivät ole täyttyneet.

Vihreät kannustavat puheenjohtajansa ja kansanedustajiensa johdolla ihmisiä kansalaistottelemattomuuteen ja rikkomaan Suomen lakia ja järjestystä, vieläpä virheellisiin faktoihin perustuen. Vihreät haluavat Suomesta koko maailman sosiaalitoimiston, ja puolustavat kaikkia trendikkäitä seksuaalivähemmistöjä. Muunsukupuolinen hitsariseksuaali on musiikkia vihreille korville. Heille on heti saatava omat vessat sekä avioliitto- ja adoptio-oikeudet.

Ruotsin terrori-iskun jälkeen sosiaalinen media Suomessa täyttyi punavihreästä logiikasta. Sen logiikan mukaan meidän ei tule rajoittaa maahanmuuttoa, vaan lääke kitkeä terrorismia on se, että avaamme kaikki rajat ja auliisti ruokimme kaikki, jotka tänne älyävät tulla. Lisäksi vihertävän logiikan edustajat syyttävät iskusta rasisteja, jotka ovat ajaneet miesparan näin epätoivoiseen tekoon.

Vihreille voin kertoa, että Tukholman terrori-iskun epäilty tekijä on kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut ns. paperiton, jonka Ruotsin poliisi oli määrännyt käännytettäväksi. Eli juuri sitä samaa viiteryhmää, jota Vihreät käyvät Helsingin mielenosoitusteltalla jumaloimassa. Lienee tarpeetonta mainita, että lauantain Oslon pommimieskin on turvapaikanhakija.

Totuus on kuitenkin se, että mitä enemmän vapaata liikkuvuutta, sitä enemmän terrori-iskuja. Sitä faktaa ei myrkynvihreä aate voi kiistää. Mietitäänpä vaikka maailman kenties sulkeutuneinta valtiota, Pohjois-Koreaa. Siellä rajavalvonta ja maahantulon kontrollointi on erittäin tiukkaa. Montako terrori-iskua on ollut Pohjois-Koreassa? Tai Euroopan entisissä itäblokin maissa, jotka ovat ymmärtäneet rajoittaa maahanmuuttoa?

Suomesta ei tietenkään kannata tehdä uutta Pohjois-Koreaa, mutta paras keino ehkäistä iskuja on palauttaa rajatarkastukset ja käännyttää kaikki sellaiset jo maahan tulleet turvapaikanhakijat, joita on aihetta epäillä turvallisuusriskiksi. Tulijoiden taustat ja yhteydet tulisi tutkia erittäin tarkasti.

Lisäksi kaikki kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet tulisi ottaa saman tien talteen odottamaan karkotusta. Juuri nämä laittomasti ja ”paperittomina” maahan vaeltamaan jääneet yksilöt ovat se kaikkein pahin turvallisuusriski. Tukholman tapaus on siitä hyvä esimerkki.

Suomen poliitikoilla ei ollut selkärankaa ryhtyä minkäänlaisiin toimiin estääkseen Tukholman iskun kaltaisten tapahtumien toistumista Suomessa. Hätäkokouksestaan tulleet ministerit hokivat kilpaa korulauseita, jotka olivat kuin suoraan Vihreiden puolueohjelmasta. Tuntuu siltä, että vihervasemmisto hallitsee Suomea oppositiosta käsin.

Jo aiemmin kyseenalaisilla kommenteillaan hämmästyttänyt poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen vakuutteli kansalle, että Suomen poliisilla on valmiudet estää tällaiset kuorma-autolla tehtävät iskut. Kuinkahan se tapahtuu käytännössä? Onko Kolehmaisella takataskussaan Vihreiden jäsenkirja aiheuttamassa valheellista turvallisuudentunnetta? Sinisilmäinen ja itsesuojeluvaistoa vailla oleva vihreä valta on uhka kansalaisten turvallisuudelle.

Resurssipulan kanssa painivaa poliisia näkee katukuvassa joskus ja jouluna. Eikä siinä paljon poliisin läsnäolokaan auta, jos kuormuri syöksyy tuhatta ja sataa väkijoukkoon. Kenties poliisin uusi ase on Ylestä tuttu taikalapanen, jolla voi pysäyttää pahantekijät?

Suomessa istutaan nyt monessa kunnassa ja kaupungissa huteralla ja epäisänmaallisella vihreällä oksalla. En halua olla sen puun alla, kun oksa katkeaa. Sillä vihreä oksa ei kestä kaikkien Suomeen tulleiden ja tulevien painoa.

Toivottavasti parin vuoden päästä eduskuntavaaleissa äänestävä kansa olisi enemmän järjissään, sillä vihreä tie on tuhon tie. Se on tie helvettiin.

4 thoughts on “Vihreällä oksalla

  • 10.4.2017 at 14:42
    Permalink

    Kaikkein surulisintahan tässä on se että kansa äänesti niitä samoja puolueita kuin ennenkin. Mikään ei muutu niin kauan kun ”hallituspuolueet” ovat vallassa. Vapaavuorikin voi sanoa mitä sylki suuhun tuo. Mutta se mitä se vaikuttaa Sekoomuksen agendaan, se on kokonaan toinen juttu. Aivan samalla tavalla kuin aikaisemminkin politrukkien sanomisten kanssa, vedotaan siihen että ”ryhmä on toista mieltä”.

    Ja tätä Suomen kansa ei ymmärrä.

    Reply
  • 10.4.2017 at 17:02
    Permalink

    Eivät HE todellakaan seiso vaan huutelevat norsunluutorneistaan muita seisomaan.

    Reply
  • 10.4.2017 at 17:58
    Permalink

    PS tappion syyn voi hakea Soinin omasta politiikasta = `hillonhimoa`, itsekehua, omien mollaamisesta silloin, jos ei Timon pillin mukaan tanssita. Lapsellista uhoa kaikki tyynni. Yli 1500 äänen menetys Espoossa ed. kuntavaaleihin nähden oli mojova muistutus kuka on suurin syypää nykyiseen 8.8 kannatukseen.

    Halla-ahon, Huhtasaaren, Hakkaraisen linjan kannattajat/äänestäjät pitivät häviön sentään siedettävissä lukemissa..

    Reply
  • 10.4.2017 at 22:50
    Permalink

    Vihreille kapuloita rattaisiin niin pirusti. Tuholainen on pysäytettävä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.