”Vihapuhujien” turvat tukkoon – vaikka laittomin keinoin

Kiivaana pakkopalautusten vastustajana tunnetuksi tulleen julkkispapin Facebook-sivulla on käyty mielenkiintoista keskustelua. Papin Facebook-sivu on täysin julkinen, joten sen näkevät kaikki Facebookin käyttäjät, sekä myös sellaiset henkilöt, joilla ei edes ole tunnuksia Facebookiin.

Ohessa kuvaruutukaappaus kyseiseltä sivulta. Olemme pikselöineet keskusteluun osallistuneiden yksityishenkilöiden kuvat ja nimet. Jätimme kuitenkin näkyviin paljon julkisuudessa olleiden, tunnettujen henkilöiden nimet. Heidän oletetaan jonkintasoisina mielipidevaikuttajina kantavan vastuunsa julkisella Facebook-seinällä omalla nimellään ja naamallaan kirjoittamistaan asioista.

 

Seinällä suunnitellaan perustettavaksi ns. vihapuhujista nettisivun muodossa toimivaa julkista rekisteriä, josta esimerkiksi työnantajat voivat rekrytointitilanteessa käydä tarkistamassa, kuuluuko työnhakija vihapuhujiin. Myös huolestuneet omaiset ja läheiset voisivat käydä aakkosellisesta hakemistosta hakea ja selata haluamiaan henkilöitä.

Sivu toimisi keskustelijoiden mukaan myös eräänlaisena museona ajastamme, ja sitä voisivat jatkossa hyödyntää esimerkiksi opiskelijat ja tutkijat. Sivulle tulisi tietysti myös yksityiskohtainen ilmiantolomake, jolla voisi käräyttää vihapuhujat ja saada listalle mukaan henkilöt, joiden ajatus- ja arvomaailma ei kohtaa omaasi. Sivulle tulisi myös ohjeita siitä, miten tehdä rikosilmoitus vihapuhujasta.

Yksityishenkilöiden lisäksi keskustelua käyvät julkkispappi sekä julkisuudessa varsinkin takavuosina paljon esillä ollut toimittaja. Sivuston osoitteeksi kaavaillaan vihaposti.fi. Domainia oltiin jo varaamassa. Myös rahankeräyksestä puhuttiin.

Nykysuomi huomauttaa, että tässä puuhataan nyt täysin Suomen lain vastaista henkilötietorekisteriä. Luulisi päätoimittajanakin olleen henkilön sen verran lakia tuntevan, että tällainen julkinen ”häpeälista” on 100 % laiton, ja tulee toteutuessaan varmasti johtamaan oikeudellisiin toimenpiteisiin sekä virkavallan että listalle joutuneiden henkilöiden toimesta.

Suomessa yritetään nyt tosissaan vaientaa kaikki haittamaahanmuuttovastaiset mielipiteet. Poliisi on jo perustanut erityisryhmän valvomaan ja ehkäisemään internetissä tapahtuvaa vihapuhetta. Monen mielestä noillekin resursseille olisi ollut parempaakin käyttöä.

Siltä varalta, että poliisin pelkokaan ei riitä tukkimaan hallituksen löyhää maahanmuuttopolitiikkaa vastustavien suita, yrittävät nämä kansalaisaktiivit saada peloteltua eri mieltä kanssaan olevat hiljaisiksi tällaisella julkisella nimirekisterillä.

Suomesta yritetään tehdä yhden, virallisen totuuden maata, jossa toisinajattelijat vaiennetaan keinolla millä hyvänsä. Tällainen sananvapautta polkeva toiminta on kaukana demokratiasta.

Millä nimellä sellainen sitten tunnetaan? Aivan oikein. Totalitarismi, tyrannia, diktatuuri.

 

12 thoughts on “”Vihapuhujien” turvat tukkoon – vaikka laittomin keinoin

  • 18.4.2017 at 21:17
    Permalink

    Onko kyseessä Stasi joka vakoilee oman maan kansalaisia? Miksi sitä voitaisiin kutsua suomeksi suomalaisten itsensä harjoittamana toisin ajattelevia kohtaan?

    Reply
  • 18.4.2017 at 23:03
    Permalink

    Kannattaisiko ensin tutustua Suomen lakiin? Kuka IDIOOTTI TÄLSTÄ VOI EHDOTTAA ? Typeryyden huippu.

    Reply
  • 18.4.2017 at 23:27
    Permalink

    Mitenkäs ne käskyt meniväkään: älä valehtele, älä tee huorin…

    Reply
  • 19.4.2017 at 05:41
    Permalink

    samaa systeemiä mamu rikollisiin ja osoitteet vielä päälle ja leima otsaan raiskaajalle

    Reply
  • 19.4.2017 at 07:26
    Permalink

    Jos kirkkoon siitetty saatanan tytär haluaa vihapuheelle lopun, niin voi aloittaa itsestään ja näyttää muille mallia. Nyt malli on radikaalia ja saatanallista riidan kylvämistä, rikoksiin yllyttämistä ja muuta päätöntä menoa. Kirkon siunauksella. Taitaa Askolalla ja Mäkiselläkin olla sarvet tukan alla piilossa.

    Reply
  • 19.4.2017 at 07:48
    Permalink

    Jo on aikoihin eletty! Taitaa syyllistyä rikokseen tuollaisen rekisterin pitäjä. Sinnehän voi laittaa kenet vain. Haistapa piiiiiitkä paska ja ime matujen sukupuolitautista kullia! Voi vittu mikä ämmä!

    Reply
  • 19.4.2017 at 09:43
    Permalink

    Se vain on jännä, että ne, jotka kutsuvat itseään ”liberaaleiksi” ja ”oikeamielisiksi”, jotka vastustavat fasismia, käyttäytyvät juuri fasistin tavoin. Fasismi ei ole synonyymi kansallismielisyydelle tai turvapaikkapolitiikan vastustamiselle.

    Fasismi on mm. korporatiivista taloutta, eli voi olla yksityisomistusta, mutta tiukasti epädemokraattisen keskusvallan valvonnan alla – vrt. EU. Lisäksi ei saa olla, kuin yhtä mieltä asioista ja vallitsee kova sensuuri, kuten Ruotsissa. Ruotsin yliopistoista on poistettu monikulttuurisuuden kyseenalaistavia tutkimuksia ja heillä ei saa tutkia monikulttuurisuutta, kuin positiiviseen sävyyn = fasismia. Tätä ajavat juuri ajavat marjaanatoiviaiset & Co.

    Että oikein kansalaisten vapaaehtoista ”Stasia” olisi nyt tarjolla? Tosin onhan meillä jo ”kivapuhuvat” lapsi-stasilaiset, kiitos ”kivapuhuvan” Suomen poliisin. Eräässä artikkelissa ihmeteltiin: ”Suomen poliisi kannustaa lapsia vasikoimaan ”vihapuhuvat” vanhemmat – uutinen levisi maailmalle.” Sinänsä asiassa ei siis mitään uutta. Kenellä on muuten edes valtuudet määritellä käsite ”vihapuhe?” Toiviaisella?

    Reply
  • 19.4.2017 at 12:28
    Permalink

    Pedarirekisteriä jo kokeiltiin facebookissa, suurin korvausvaade on kesällä käytävässä oikeudenkäynnissä 170 000€.

    Reply
  • 19.4.2017 at 12:51
    Permalink

    Vihapuhetta ei ole olemassa, se on vain uusi leimakirves millä isänmaallisten suut pyritään tukkimaan, kun fasisti, rasisti ja natsi ovat loppuun kaluttuja.

    Reply
  • 19.4.2017 at 21:34
    Permalink

    Domain on rekisteröity joker.com:n palvelimelle.

    Jos siellä avataan tuollainen saitti, sähköpostilla tai puhelimella yhteydenotto palveluntarjoajaan sulkee sen.

    Registrar Abuse Contact Email: email@joker.com
    Registrar Abuse Contact Phone: +49.21186767447

    Reply
  • 19.4.2017 at 23:11
    Permalink

    Minusta tuo ylläoleva keskustelu kuvaa hyvin sitä väkivallan kulttuuria, joka on naisten ”leipälaji” kun on henkisestä väkivallasta kyse.

    Nyt on selvästi käynyt niin, että asiallinen ja faktoihin perustuva dialogi maahanmuuttoasioista ja turvapaikanhakijoiden käsittelystä on hävitty Marjaana Toiviaisen ja hänen kavereiden osalta.

    Heiltä on argumentit loppu ja nyt on koston aika. Miten nainen kostaa viholliselle, jota ei voi älyllä tai voimalla peitota? Tietenkin noin, he käyttävät jotain välikättä koston välineenä. Nyt, kun henkilörekisteri tyssää reality-checkkiin, niin aivan varmasti siellä mietitään jo seuraavaa siirtoa, koska kosto on saatava keinolla millä hyvänsä. Voin vain kauhulla arvailla, että mikä on seuraava metodi?

    No, ei tämä minua saa vihaamaan naisia, totean vain että ”tyypillistä” väkivaltaisten naisten käytöstä. Suurin osa naisista ei lankea tuollaiseen henkiseen terrorismiin. Näiden kahden osalta asia on toki tullut jo aiemmin selväksi.

    Marjaana blokkasi poliisiautoa Metsälän vastaanottokeskuksessa Jussi-patsaan arvoisesti, Johanna ansaitsee omansa valtakunnallisen mittakaavan uhriutumisesta. Siinä taisi muutama Gigawatti mennä sähköä hukkaan kun Johannan lesbous- ja työllistymisasioita ruodittiin kuukausitolkulla julkisuudessa. Mikä häpeä!

    Toivon silti vilpittömästi, että Marjaana Toiviaisella sekä Johanna Korhosella menisi paremmin jatkossa. Vihanhallintakurssi voisi olla heille hyvä paikka etsiä itsestään puolia, joilla voi vaikuttaa yhteiskuntaan lakeja rikkomatta tai tekemättä itsestään turhajulkkista.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.