Arkkipiispa Kari Mäkiselle 30 000 euron kulttuuripalkinto

Arkkipiispa Kari Mäkiselle on annettu 30 000 euron Kompassiruusu 2017 -kulttuuripalkinto. Palkinnon myönsi Kauppaneuvos Otto A. Malmin lahjoitusrahasto. Lahjoitusrahasto haluaa palkinnolla antaa tunnustusta työlle, jota arkkipiispa Mäkinen on tehnyt inhimillisten arvojen puolesta Suomessa.

Rahaston hallituksen puheenjohtaja Nils Erik Villstrand perustelee: ”Valinta kuvastaa näkemystämme Suomesta yhteiskuntana. Sisäänpäinkääntyneen, ahdaskatseisen ja homogeenisen yhteiskunnan sijaan tavoittelemme suvaitsevampaa ja avoimempaa yhteiskuntaa, josta löytyy sekä tahtoa että kykyä nähdä ja kohdata toisia.”

”Tarvitsemme esikuvan ja inspiraatiota hyviin menettelytapoihin ja hyvään elämään. Yhteiskunnassamme on tilaa vaihtelulle ja monimuotoisuudelle ja arkkipiispa on toiminut näissä kysymyksissä arvojohtajana”, Villstrand jatkaa.

Kulttuuripalkinto Kompassiruusun valintakriteerien mukaan palkinto voidaan myöntää henkilöille, järjestöille tai verkostoille, jotka ovat merkittävällä tavalla edistäneet säätiön keskeisiä tarkoituksia: kansansivistystä, korkeampaa opetusta, tutkimusta tai yleistä hyvää.

Mitkä näistä perusteista toteutuivat Mäkisen tapauksessa?

Niinpä.

 

Lähde: TS

8 thoughts on “Arkkipiispa Kari Mäkiselle 30 000 euron kulttuuripalkinto

  • 19.4.2017 at 14:03
    Permalink

    Tämäkin artikkeli varmaan julkaistu alkuperäisesti 1.4.

    Reply
  • 19.4.2017 at 14:31
    Permalink

    No onhan Linko-Mäkinen avittanut ”yleistä hyvää”. Nimittäin, jos ei olisi ollut mukana matu-busineksessa niin mitenkäs matut muuten olisivat päässeet raiskaamaan valkoisia naisia ilman rangaistusta? Kotimaassaan ne olis voinut vain haaveilla valkoisesta naisesta. Ja turistiin kohdituneen teon jälkeen ne olis saaneet raippaa niin että tuntuu.

    Reply
  • 19.4.2017 at 18:48
    Permalink

    Arkkipiispa Mäkinen kumppaneineen ei ole kulttuurimarxistisessa mädätystyössään yksin.
    Veronmaksajien kustantaman Ylen taukoamattomasta propagandatoiminnasta suomalaisen kansallisvaltiomme ja kantasuomalaisten hävittämiseksi mm. monikulttuurin avulla on Ylewatch-blogisti ansiokkaasti raportoinut jo vuosien ajan, ks. esim. seuraavaa:

    ”Suomalaisuuttaan halveksuva ”tiedostava” toimittajakunta on 1970-luvun alusta saakka pyrkinyt pyhäksi korotetun internationalismin nimissä mitätöimään kaikkea suomalaisuutta. Kierroksia lisättiin 1990-luvulla, jolloin intelligentsijan kannattaman sosialismin korvasi monikultturismi ja utopia EU:n Eurostoliitosta. Tällöin mukaan astui suomalaisen perimän halveksunta, jolle vetää vertoja vain svekomaanien viime vuosisadan alun epätieteelliset puheet suomalaisista mongoleina.

    Ylen toimittaja Heini Holopaisen tendenssiuutinen Koululaisten DNA-testi selvitti: nykysuomalaisilla on kansainväliset juuret edustaa uutta strategiaa, jolla uniikki suomalaispopulaatio yritetään bastardisoida ja lopuksi hävittää afrikkalaisten ”siirtolaisten” miljoonamereen. Vielä jokin aika sitten perinnöllisyysasioista mitään tietämättömät toimittajadiletantit kuten Aamulehden surullisen kuuluisa Maila-Katriina Tuominen julistivat sokean uskona varmuudella, että rotuja ei ole ja että suomalaiset ovat sisäsiittoisia, jonka vuoksi tänne tarvitaan uutta – mieluiten afrikkalaista – verta…”

    Koko artikkeli: ”SUOMALAISTEN HÄVITTÄMISEEN TÄHTÄÄVÄ ROTUOPPI ETSII UUSIA MUOTOJA”, http://ylewatch.blogspot.fi/2017/04/suomalaisten-havittamiseen-tahtaava.html

    Reply
  • 20.4.2017 at 01:05
    Permalink

    Matutus, tuo siunattu hulluus. Se syö järjen. Ja maan jalkojesi alta.

    Reply
  • 21.4.2017 at 15:47
    Permalink

    Mäkinen pois virasta. Pilkkaa Suomalaisia arvoja. 0nko läksyt jäänyt lukematta? Täysin harhaoppinen henkilö, kun on kyse Raamatun totuudesta. SODOMA JA GOMORA,

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.