Sampo Terho: Suomi palaa ennen pitkää omaan valuuttaan

Perussuomalaisten puheenjohtajaehdokas Sampo Terho piti aamulla tiedotustilaisuuden, joka näytettiin suorana Facebookissa. Tilaisuudessa Terho julkisti oman ohjelmansa puolueen uudistamiseksi.

Terhon mukaan Perussuomalaiset pysyy jatkossakin Suomen ainoana EU-kriittisenä puolueena. Terho myös kritisoi yhteisvaluutta euroa.

Terhon näkemys on, että pitkällä aikavälillä paluu omaan valuuttaan Suomessa näyttää mahdolliselta ja jopa todennäköiseltä. ”Kilpailukykysopimusta ei olisi tarvittu, jos emme olisi eurossa”, Terho kommentoi huomauttaen, ettei euroon liittymisestä järjestetty kansanäänestystä.

Terho arvioi, että sosiaaliturvan uudistaminen tulee olemaan seuraava iso sote-uudistuksen kaltainen uudistus. Myös paikallista sopimista tulisi hänen mukaansa lisätä, ja parantaa pienten ja keskisuurten yritysten toimintaedellytyksiä.

Sampo Terho oli huolissaan Suomen väestön ikääntymisestä alhaisen syntyvyyden vuoksi. Hänen mielestään massiivinen maahanmuutto ei kuitenkaan ole ratkaisu asiaan, vaan hallitsematonta maahanmuuttoa tulee hillitä.

Työvoimapulaa ei Terhon mukaan tule koskaan, vaikka työikäisten määrä pieneneekin. Päin vastoin hän otti esiin arvion, jonka mukaan jopa puolet työpaikoista häviää. Puheita työvoimapulasta hän piti hysteerisinä.

 

 

 

6 thoughts on “Sampo Terho: Suomi palaa ennen pitkää omaan valuuttaan

  • 21.4.2017 at 15:32
    Permalink

    Sampo nyt puhuu lämpimikseen. Persujen toimesta markka ei tule takaisin. On varmaan mukavaa todistella sitten tulevaisuudessa ”mitä minä silloin sanoin. Olinhan teidän puolellanne mutta kun käteni olivat sdotut…”

    Reply
  • 21.4.2017 at 15:52
    Permalink

    VAIN Halla-aho voi pelastaa perseen myyneet perussuomalaiset ja häneltäkin se vaatii entistä tiukempaa linjaa sekä TEKOJA. Jorinat on nyt kertakaikkiaan kuunneltu ja takinkääntelyt katseltu -kansan kusetus ei enää onnistu.

    Reply
  • 21.4.2017 at 16:11
    Permalink

    Haluisin sitten ihan mustaa valkoisella ooevan lupauksen. ja siihen kuuluisi sanktio jos tämän rikkoo. sanan helinää ei jaksa enää kuunnella.

    Reply
  • 21.4.2017 at 21:19
    Permalink

    Soinin takinkääntö-petturuudella hankkima ministerin salkku tuli kalliiksi persuille.

    Reply
  • 21.4.2017 at 21:30
    Permalink

    M a g n e e t t i m e d i a otsikoi 21.4.2017:

    ”Terho valehteli perussuomalaisten suhteesta euroon – teki pesäeron maahanmuuttokriitikoihin”

    Artikkelin alussa todetaan:

    ”Perussuomalaisten seuraavaksi puheenjohtajaksi pyrkivä Sampo Terho järjesti tänään tiedotustilaisuuden, jossa hän johti kannattajiaan röyhkeästi harhaan herättämällä turhia toiveita puolueen suhteesta EU- ja euroeroon. Perussuomalaiset osoittivat jo viime syksynä vastustavansa Suomen paluuta omaan valuuttaan.

    Valtamedia tarttui ahnaasti Terhon asettamaan syöttiin. Esimerkiksi Kaleva levitti perussuomalaisten propagandaa vailla kritiikin häivää otsikolla ”Terho: Paluu omaan valuuttaan mahdollista, jopa todennäköistä”.

    Terhon puheenjohtajakampanjan veturiksi jostain syystä asettunut Kaleva siteerasi Terhoa suoraan:..”

    (Suora linkki em. artikkeliin ei mene tämän ”sensuroimattoman” sivuston kommentti-sensuurista läpi!)

    Reply
  • 21.4.2017 at 23:15
    Permalink

    Suosittelisin persujen tukijoiden perehtyvän magneettimediaan siellä on haku millä artikkelit löytyy.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.