Hirvensalmen perhesurman tutkinta jatkuu viikkoja

Hirvensalmella Väisälän kylässä 24.4.2017 illalla tapahtuneen perhesurman tutkinta jatkuu edelleen. Poliisin tekniset tutkimukset pyritään saamaan loppuun lähipäivien aikana ja kertyneen materiaalin analysointi kestää useita päiviä jopa viikkoja.

Tapauksen yhteydessä perheen yhteisestä kodista löytyi perheen 43-vuotias isä kuolleena ja hänen 20-vuotias poikansa menehtyi rikoksen yhteydessä saamiinsa vammoihin sairaalassa 25.5.2017 illalla. Toinen perheen 16-vuotias poika on edelleen sairaalahoidossa eikä poliisi ole pääsyt puhuttamaan häntä.Poliisin tietojen mukaan 16-vuotiaalla ei ole välitöntä hengenvaaraa.

Poliisi ei tutkinnan tässä vaiheessa kerro tutkinnanturvaamissyistä johtuen tarkemmin rikosten tekotavasta, motiiveista tai enempää rikoksesta epäillyistä.

Rikospaikkatutkimusten ja muun tiedonhankinnan perusteella poliisille on muodostunut alustava käsitys tapahtumien kulusta. Esitutkinnassa on kuitenkin yhdistettävä erilaisten näytteiden kautta saatava tieto aistihavaintoihin ja mahdolliseen nuoremman pojan puhuttelussa saatavaan tietoon. Tämän johdosta poliisin todennäköisyysarviointiin perustuviin vaihtoehtoisiin tapahtumakulkuihin ei esitutkinnan tässä vaiheessa ole syytä saattaa julkisuuteen eikä ottaa niihin kantaa ennakkokäsitysten välttämiseksi .

Poliisin suorittamien tutkimusten perusteella on erittäin epätodennäköistä, että mainittujen kolme miehen lisäksi kukaan ulkopuolinen henkilö liittyisi rikostapahtumaan.

Lähde: Itä-Suomen Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.