Turvapaikanhakijoilla kävi aika pitkäksi ostarilla, seurauksena joukkotappelu

Lahden kauppakeskus Trion sisätiloissa rähinöineet turvapaikanhakijat tappelivat keskenään. Vartijat yrittivät turhaan rauhoitella tilannetta ja paikalle jouduttiin kutsumaan kolme poliisipartiota.

Osa turvapaikanhakijoista poistui samantien paikalta, mutta osa jatkoi tappelua. Kolme turvapaikanhakijaa otettiin säilöön ja loput käskytettiin pois paikalta.

Paikalla oli tapahtunut myös pahoinpitely, jonka poliisi kirjasi ylös. Turvapaikanhakijoiden on kerrottu ennenkin rähinöineen kyseisellä ostarilla.

-Poliisi tiedotteet

3 thoughts on “Turvapaikanhakijoilla kävi aika pitkäksi ostarilla, seurauksena joukkotappelu

  • 27.4.2017 at 23:52
    Permalink

    Trio on täynnä mulliturpia = boikottiin. Olkoot keskenään kun tykkäävät muutenkin kulkea laumoissa.

    Reply
  • 28.4.2017 at 09:12
    Permalink

    Miksei ne tarjonneet kaasua ja teleskooppia? Ei siinä kannata hikolla enempää kuin on pakko. Keinot käyttöön ja homma nippuun.

    Reply
    • 29.4.2017 at 14:06
      Permalink

      Suomen posliinit ovat puolensa valinneet, toimivat miehitysjoukkojen apureina -kantaväestöä tarvitaan vain tämän näytelmän rahoittajiksi -maksamaan oma nöyryytyksensä.

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.