FBI agentti kuoli tulitaistelussa Atlantassa

Perjantai iltapäivästä FBI sai vihiä etsintäkuullutetun rikollisen olinpaikasta. Silminnäkijän mukaan Ostarin pihalle oli kurvannut pakettiauto, josta oli hypännyt ulos joukko asemiehiä. Samalla alkoi tulitaistelu, joka johti FBI agentin kuolemiseen ja hänen työtoverin loukkaantumiseen.

FBI agentti oli saanut tehtävän etsiä etsintäkuulutettua rikollista keskiviikkona tämän kidnapattua naisen kotoaan ja pakotettua naisen ajamaan etsintäkuulutettu Atlantaan. Takaa-ajo oli kestänyt kaksi päivää ja loppui tulitaisteluun ostarin pihalla.

On suuri helpotus että epäilty saatiin kiinni, FBI-agentti Steven Emmett sanoi. Etsintäkuulutettu oli aiheuttanut pelkoa pakomatkallaan monissa osavaltioissa.

Etsintäkuulutettu oli juuri vapautunut 10 vuoden tuomiosta, jonka oli saanut Törkeästä pahoinpitelystä ja raiskauksesta.

Lähde

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.